Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Medya dünyası

- Vatan gazetesi, Hüsnü Özyeğin'in "Başbakan bana 'Sabah-Atv ihalesinden çekil' demedi" açıklamasının yanına, siyah zemin üzerine bir not düşmüş. Neden siyah? Acaba bir haftada manşetten verdikleri iki haber (Dolmabahçe uzlaşması ve SABAH-atv ihalesi) yalanlandı diye yas mı tutuyorlar?
- Hep yazacağım ama ihmal ettim... Ahmet Çalık, Sabah'ı aldıktan sonra, çalışanlarla beraber olduğu iki toplantıda da, "Bu müesseseyi böyle mükemmel bir şekilde kuranlara teşekkür ediyorum" demişti. Gerçekten, Dinç Bilgin, aileden gazeteciydi ve çok başarılı oldu. Herkesin başına gelebilecek türden talihsizliklerle gazetesinden ayrılmak zorunda kaldı. Onun, "Etibank'tan aldığım kredileri bu müesseseler rahat rahat karşılıyordu; o zaman neden bankama, ardından da medya kuruluşlarıma devlet el koydu" diye düşündüğünü biliyorum. Ama bence, maziye takılmak yerine önüne baksın; taze bir başlangıç onu bekliyor. Bilgin, yeniden bir "Altın Hamle" yapacak kabiliyette ve kapasitede.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA