Giriş Tarihi: 18.07.2013 17:12Son Güncelleme: 19.07.2013 22:12
Düğün işini öğrendik
Gizem – Yiğit Sucu ile Merve – Can Eyilik çiftlerinin Four Seasons Otel’deki düğünlerinde pek zarif bir şıklık yakalamıştık camiaca. Ardından Monako Prensi II. Albert’ın tahta çıkışını gıyabında kutladık.
ABONE OL
Şekerim, sana yaz aylarının olmazsa olmazı düğünlerden geçtiğimiz günlerde katıldığım birkaçını anlatayım.
Bak mesela, iş adamı Emre Can ve eşi Gülen Can'ın kızları Gizem'le, Seyhan-Yasemin Sucu'nun oğulları Yiğit Sucu'nun Four Seasons Otel'deki düğününde pek zarif bir şıklık yakalamıştık camiaca. Gizem o gece Vakko imzalı nefis bir gelinlik giymişti ve mumlarla, çiçeklerle süslü Four Seasons da gene pek güzeldi Nazoş. İki buçuk senelik flörtten sonra evlenmeye karar veren çiftin nikahını Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Monik İpekel yaklaşık 500 davetlinin huzurunda kıydı. Davetlilerin bir bölümü arabayla gelirken bazıları da benim gibi tekneyle geldi. Karar verdim artık tekne olayını bitirmek lazım. Bu sene sahildeki otellerde, gece kulüplerinde yine tekne enflasyonu yaşanacak gibi. Çözüm 82 yeni aktüel - 2013 Volkan-Sanem Büyükhanlı Eren-Gülen-Emre Can Gizem (Can)-Yiğit Sucu Can Eyilik Lara-Serra Türker Melisa Kanatlı Prens bulmak lazım. Hayır, insan düşünür, ne bileyim bir helikopter pisti filan yapar yanına, önüne. Bak, tekne iyice vasat bir ulaşım aracı oldu Boğaz'da. Boğaz dedim de Four Seasons'ta yemekler de nefisti ama 2 kiloyu verene kadar kendime ceza verdiğim için 3 – 5 sebze çiğnemekle geçiştirdim geceyi. Zaten herkes Etiyopyalı çocuklar gibi geziniyor. Avurtlar çökük, gözaltları concealer'larla rötuşlanmış ancak kalça bacak dolayları een ince. Bu incelik trendi devam ederse gelecek nesillerde sağlık sorunları olabilir Nazo.
Ardından yine bir düğün için yine Four Seasons'a gittik. Muhteşem bir düğündü şeker. Keşke sen de Nurseli – Perviz Aran çiftinin Karaf Bebek ürünlerinde yöneticilik yapan kızları Merve ile Nurgül – Mete Eyilik çiftinin oğulları İç Mimar CAE Mimarlık firmasının kurucusu Can Eyilik'in düğününde bizimle olabilseydin. Düğündeki şıklığı görmen lazımdı. Senin İngiliz asillerin görse gözleri yuvalarından pörtlerdi Nazo. Bir kere Merve, sade gelinliğiyle muhteşem olmuştu. Zaten en az beş - altı kilo zayıflamış düğün öncesi. Four Seasons'ın o bembeyaz güller ve tüllerle süslenmiş salonunda bizim kızlar parıl parıl parlıyordu şekerim. Sanki Hollywood'da bir filmin balo sahnesi çekilir gibiydi. Mesela Melisa Kanatlı, Yıldırım Mayruk'a hazırlattığı lacivert askılı elbisesiyle harikaydı. Kıza baktıkça tahtalara vurdum.
Tuğana Savgı'yı görmeni isterdim. Sırtını açıkta bırakan giysisi ile Sindrella gibiydi. Dayanamadım sordum, o gece için özel hazırlatmış. Fulya Eyilik de altın renkli kıyafeti ile pek güzeldi. Ay ben de gazetelerdeki kıyafet yazarları gibi oldum Nazo. Yakında kıyafetlere puan verirsem şaşırma. Senin yüzünden adım "Melokritik"e çıkacak... Etrafı süzmekten düğünde neler oldu farkına bile varamadım. Hiç sevmiyorum bu merak huyunu haberin olsun. Geçen haftanın en ilginç davetlerinden biri de Monako Prensi II. Albert'ın tahta çıkışını gıyabında kutladığımız geceydi. Sait Halim Paşa Yalısı'nda toplanıp Monako'nun Türkiye'deki Fahri Konsolosu Tuna Köprülü'nün ev sahipliğinde verilen resepsiyona katıldık. Bu tür ortamları bilirsin şekerim, hepimiz ellerimizde içkilerimizle karizma dağılmasın diye dimdik durup tatlı sohbetler yaptık.