BAKLAVANIN 1871’de hicaz yolunda başlayan macerası Almanya’da devam ediyor. Dünyanın pek çok ülkesinde şubesi bulunan Güllüoğlu, Düsseldorf’ta açtığı yeni şubesi ile Almanya’da şubeleşme yolunda ilk adımı attı. Güllüoğlu, Antep fıstığından cevize kadar farklı aromalardaki baklavaları ve diğer ürünleriyle Ramazan’da iftar sofralarına lezzet katacağını dile getirdi.\n\nBaklava ve börek gibi geleneksel Türk tatlarını dünyaya en iyi şekilde tanıtma vizyonu ile yola çıktıklarını ifade eden Güllüoğlu Baklavaları Avrupa Direktörü Can Şahin, “Amsterdam, New York, Brüksel, Miami ve Riyad’dan sonra 100 bin euro harcayarak Düsseldorf’ta şube açtık. Damak tadına ve kaliteye önem veren Türk ve Alman müşterilerimizi, çikolata/fıstıklı baklava, kestane/bademli baklava, vişneli/ fıstıklı baklava, sütlü kadayıf ve prenses gibi yeni tatlarla buluşturuyoruz” dedi.\n\nŞahin, Avrupa’da 100 noktada Güllüoğlu yeni şubeleri açmayı ve sadece Türkiye’de zahmetli bir şekilde üretilip gelen ürünlerimizi herkesin tatmasını hedefliyoruz” diye konuştu.\n\n \n\n
DÜSSELDORF