'HEM ATATÜRK'Ü, HEM CUMHURBAŞKANIMIZI SEVEMEZ MİYİM'
"Benim babam İşçi Partiliydi. Ben çocukken bildiri dağıtıyordum. Bir sosyal demokratın Cumhurbaşkanımızı sevme hakkı yok mu? Ben Atatürk'ü çok seviyorum."
"BELGELERİYLE KANITLAYIN"
"Aziz Yıldırım kaç kez Cumhurbaşkanımıza teşekkür etti. "Yanınızdayım" dedi. Bunları Fenerbahçe Başkanı olarak söyledi. Cumhurbaşkanımız beni hangi dertten kurtarmış? Hangi işe sokmuş? Ben nasıl nemalanmışım. Hadi belgeleriyle kanıtlayın."
"Ben Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük futbolcularından biriydim. Türkiye'nin en iyi yorumcusuyum da, mütevazılık yapmayayım. Maaşımı dolarla alıyorum, ama kur 2,5 TL'de sabitlendi. Hiç de itiraz etmedim. Bunu da söyleyeyim."
'SÖZLERİMİ KESMEYECEKSİNİZ DEĞİL Mİ...'
Referandum konusundan sonra unutulan şeytan lakabı birden hortladı. Ben kimsenin adamı olmadım. Allah'tan başka da kimseye hesap vermem. Bu sözlerimi kesmeyeceksiniz değil mi? 'Güçlü bir Türkiye için evet diyorum.
"AZİZ YILDIRIM SAHİP ÇIKTI, 3 KEZ TEKLİF YAPTI"
"1962-2017 'anıyoruz' yazmışlar benim için... Fenerbahçe salonunda bana bu yapılıyorsa, bunun Fenerbahçe'yle alakası yoktur. Son divan kurulunda "Atın Rıdvan'ı" diye baskı yaptılar. İnadına Fenerbahçe'ye üye oluyorum. Hadi gidin engelleyin."
"Aziz Bey bu konuda öyle bir baskı altında ki... "Rıdvan üyemiz değil ama üye dahi olsa göndermem" dedi. Aziz Yıldırım sağ olsun sahip çıkmıştır eski futbolcusuna."
"Şunu da söyleyeyim; Aziz Yıldırım toplamda üç defa bana teklif yaptı, hatta sezon başında Sportif Direktörlük görevi teklif etti."
ŞENOL GÜNEŞ'E CEVAP
Rıdvan Dilmen, olaylı derbi sonrası Şenol Güneş'in kendisi hakkında, "Bazı arkadaşların yaptığı 'şeytanlığı' ben yapmak istemiyorum." diyerek yaptığı yoruma cevap verdi.
"ŞENOL HOCA'YA MESAJ ATTIM"
"Şenol Hoca'ya mesaj attım. "Sizinle 36 yıldır tanışıyoruz, ne sizin bana ne de benim size saygısızlığım olmadı" dedim. Hocam sen bana şeytan dersen, her yere çekilir o. Benim yaptığım bir şey değil, başka kanallarda kevgir yapıyorlar insanları. Biraz abartmış olabilirim ama referandumdaki şeyden sonra unutulan şeytan lakabı birden hortladı.Yaşım 55, tıfıl bir adam değilim. 55 yaşındaki adama şeytan denmez. Öğrenmenin yaşı yok Şenol Hocam. Evet, büyütmüş olabilirim, özür dilerim. Ama bir dileğim olacak, "Lütfen bana şeytan demeyin" yazdım."