Bir Greenpeace aktivisti Lyon'daki nükleer santrale paraşütle indi.
1 Mayıs'ta Occupy hareketinden bir genç böyle tutuklandı.
Tayland'ın başkenti Bangkok'ta köpek nüfusu artırılnca veterinerler köpekleri kısırlaştırmak için seferber oldu. Amaç başıboş dolaşan köpek sayısını azaltmak.
Kanada'nın Montreal kentinde 1 Mayıs gösterileri şiddetli geçti.
Occupy hareketi mensupları dinlenirken... Bir Occupy hareketi mensubu meşhur Guy Fawkes maskesiyle ilginç bir görüntü oluşturdu.
Kolombiya'daki 1 Mayıs gösterilerinden ilginç bir an. Gösterici güvenlik kamerasını sprey boyayla boyadı.
Popocatepetl Volkanı duman püskürtmeye devam ediyor. Etraftaki kasablar sarı alarmda.
Sarkozy seçim kampanyasına Eyfel Kulesi önünden devam etti
Ürdün'ün başkenti Amman kum fırtınasıyla toz duman oldu.
Sarkozy seçim kampanyasına Eyfel Kulesi önünden devam etti.
İspanya'nın Malaga kentinde Franco güçleri tarafından 1936-39 arasındaki iç savaşta öldürülenlerin kemikleri ortaya çıktı. Dönemde o bölgedeki 125 kişi kendini Franco güçlerinin ateşi önüne siper etmişti.
Afgan itfaiyeciler intihar saldırısının ardından çıkan yangını söndürüyor. Patlama Obama Afganistan'dan ayrılır ayrılmaz gerçekleşti.
Almanya'nın Petersthal kentinde düzenlenen geleneksel direk tırmanma yarışmaları ilginç görüntülere yol açtı.
Ocak 2012'den bu yana 320 bin Malili evlerinden oldu. BM'nin mülteci kamplarına sığınmak isteyen Malililer oldukça zor durumda.
Endonezya'nın Açe eyaletinde öldürülen bir fil bir plantasyon arazisine gömülmeye çalışıldı. WWF'ye göre 1985'ten bu yana fil popülasyonu yarı yarıya düştü.
Dünyanın en büyük radyo kulesi 450 adet renkli sazan flamasıyla renklendirildi.
Rusya'da askerler Mayıs 9'da Nazi işgalinden kurtluşu törenleri öncesi ısınırken...
Nijerya'da bir Boko Haram örgütü mensubu ele geçirildi. Boko Haram örgütü internette gazetecileri tehdit eden intihar bombacıları görüntüleri yayınladı.
Japonya'da geçen sene gerçekleşen tsunaminin etkileri bugün bile devam ediyor. Kanada ve ABD kıyılarına tsunaminin götürdüğü eşyalar vuruyor.
ABD'nin Oakland kentindeki 1 Mayıs gösterileri en şiddetli olanı oldu. Oakland polisleri bir göstericiyi zaptetmekte çok zorlandı.
Mısır'da Savunma Bakanlığı önündeki protesto kampı silahlarla basıldı. 5 kişi öldü.