06:45 Yaptığım ilk şey elma sirkesi ve limon eklediğim koca bir bardak suyu içmek oluyor. Cilt bakımı sabah rutinimin önemli bir parçası.
Onu, vegan çikolatalı protein tozu, badem sütü ve Moon Juice takviyeleri ile hazırladığım smoothie takip ediyor.
Isınırken müzik dinlemeyi seviyorum; bolca Cardi B ve Childish Gambino içeren birkaç Spotify listem var.
Antrenmanın kalanı kardiyo ve kuvvet egzersizlerinden oluşuyor, sonrasında ise kas ağrısı oluşmaması için sünger silindir yardımıyla esnemeyi ihmal etmiyorum.
Kirk'ün antrenmanları her zaman ağır oluyor ama zorlanmayı seviyorum ve sonrasında kendimi bir şeyler başarmış ve enerjik hissediyorum..
10.00 Günlerim haftadan haftaya değişse de çoğunlukla toplantılar, kıyafet provaları ve fotoğraf çekimleri ile geçiyor. Özellikle yazları açık havada daha fazla vakit geçirebilmek için randevularıma yürüyerek ya da bisikletle gitmeyi tercih ediyorum. Bu, kafamı boşaltmama da yardımcı oluyor.
Şu sıralar kodlama eğitimi verdiğimiz Kode With Klossy kampıyla meşgulüm; çok fazla seyahat etmem ve planlama yapmam gerekiyor. Bu sene programın kapsamını 25 şehirde 50 kamp olacak şekilde genişlettik, bu da Amerika çapında 1000 kıza ulaşması anlamına geliyor.
Öğrencilerimizin üzerinde çalıştıkları projeleri öğrenmek için Kode With Klossy kamplarımıza FaceTime üzerinden bağlanıyorum. Haftanın ilerleyen günlerinde St. Louis ve Los Angeles'taki kamplarımızı ziyaret edeceğim. İki haftalık kamp süresince kızların ilerlemesine tanık olmak harika.
15:30 YouTube kanalım için birkaç güzellik videosu üzerinde çalışıyoruz. Bugün de bir şeyler çekeceğiz.
Ergenlik yıllarımdan beri ikonik bir marka ile çalışmak hayalimdi, bu an resmen geldiği için çok mutluyum. Videolara göz atmayı unutmayın!
19:00 Toplantılarım bitti, akşam yemeği için arkadaşlarla buluşma vakti. Favori mekanlarım Loring Place ve Lure Sushi.
.