Küfür ciddi iştir bana da yakışıyor Şafak Sezer yeni sinema filmi 'Kolpaçino'nun çekimlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Sezer komedi filminde "Çok ciddi bir iş" dediği küfürün de olacağını ve eğer filmine yaş sınırlaması gelirse de, bunu hiç önemsemeyeceğini söylüyor.
Pınar, önce kızını besledi sonra güneşten nasiplendi Altı aylık kızı Su ile birlikte Bodrum'da tatil yapan Pınar Altuğ, hem annelik görevlerini eksiksiz yerine getiriyor, hem de güneş keyfi yapıyor.
Emel Sayın'ı 100 Michael Bolton'a değişmem! Geçtiğimiz yıl kaza geçirdiğinde kendisini tedavi eden arkadaşının mekan açılışına katılan Ferhat Göçer, 17 Ağustos'ta birlikte konser vereceği Emel Sayın'a övgü yağdırdı: Bir Emel Sayın'ı 100 Michael Bolton'a değişmem.
Balıklı, denizli tablolar yapıp beni kandırmaya çalışıyorlar Tutkulu bir koleksiyoner olan Mustafa Taviloğlu birbirinden değerli tablolarının bulunduğu evinin kapılarını Robb Report dergisine açtı. Kendisini bir sanat aşığı olarak tanımlayan işadamı, firmasının ürün seçiminde de sanata öncelik verdiğini belirtti.
Yarışmamız sayesinde dans okulları dolup taştı atv'nin pazar ekranına keyif katan yarışması 'Benimle Dans Eder misin?'in kıdemli jüri üyesi Yonca Evcimik: Bu yarışma hedeflediğimiz noktaya varmışız gibi görünüyor. Dans sevgisi Türkiye'de çığ gibi büyüyor. Dans dersi veren okullar dolup taşmaya başladı. Umarım böyle devam ederiz.
Ornella İstanbul'un altını üstüne getirdi! Sevgilisi Fabrice Kerherve ile geldiği İstanbul'a hayran kalan Ornella Muti, bol bol alışveriş yaptı ve Boğaz'dan ev satın almak istediğini söyledi.
Eski sevgililer köşeden köşeye kapıştı Ahmet Hakan, köşe yazmaya başlayan eski sevgilisi Pelin Batu'ya adres belirtmeden bazı tüyolar verdi. Batu pası gole çevirdi!
'Demet Akalın şarkıları yap' teklifi bile aldım 'Yaz Gecesi Şovu'na katılan Demet Sağıroğlu, uzun zamandır ortalarda görünmemesinin nedenlerini anlattı. "Ben çok magazinsel değilim. İşimin dışında çok fazla ekrana çıkmayı sevmiyorum" diyen Sağıroğlu, albümlerin listelerde yer almasının ön planda olmayı da getirdiğini söyledi.
Ebru ilk kez tek başına daldı! Sportmen kişiliğiyle tanınan ünlü sunucu-manken Ebru Şallı Tan, dalgıçlığa merak sardı. İki yıldır dalış kurslarına katılan Şallı, geçtiğimiz günlerde Fethiye'ye giderek ilk kez tek başına dalış yaptı. Denizin altında fotoğraf da çektiren Ebru Şallı Tan, oğlu Beren'in de kendisi gibi sporcu olarak yetişmesini istiyormuş... Oğluna pilates öğreten Ebru Hanım, Beren'e babasıyla da tenis oynatıyormuş.
Beyaz TV'de şans dağıtacak Yeni sezonda Star TV'de bir şans programı yapacak olan Beyazıt Öztürk, 'Mega Magazin'e iddialı olduğunu söyledi. Bodrum'da arkadaşlarıyla tatil yapan ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, Eylül'ün 4'ünde başlayacağını söylediği yeni yarışma için "İyi para dağıtan, iddialı bir yarışma olacak" dedi. Yıllardır hazırladığı Beyaz Show'a da değinen şovmen, "Beyaz Show'un en büyük özelliği değişmemesi. İnsanlar bu yüzden seviyor, ben de fazla oynamayacağım ama yenilikler de olacak" diye konuştu.
Yeni gelin Şebnem kendi plajında Ünlü işletmeci Emre Ergani ile uzun bir nişanlılık döneminin ardından nikah masasına oturan Şebnem Işık, her gün eşinin sahibi olduğu Bianca Beach'te güneşleniyor. Çiçeği burnundaki gelin, yaz boyunca Bodrum'da kalıp, eşine destek vereceğini söylüyor... Fötr şapkasını başından çıkarmayarak güneşten korunan Şebnem Ergani, plaja gelen dostlarıyla da yakından ilgileniyor.
Rihanna galanın yıldızı oldu Barbadoslu ünlü şarkıcı Rihanna, Quentin Tarantino'nun yeni filmi 'Inglourious Basterds'ın Londra'da düzenlenen galasına katıldı. Bu yıl ilk gösterimini Cannes Film Festivali'nde yapan ve başrollerini Diane Kruger ile Brad Pitt'in paylaştığı filmin Londra'daki galasına, şıklığı ve güzelliğiyle Rihanna damgasını vurdu. 1980'li yılların tarzını anımsatan ceket pantolon takımı ve yeni saç modeliyle galada boy gösteren Rihanna, dakikalarca basın mensuplarına poz verdi. Galaya filmin yönetmeni Quentin Tarantino ve Diane Kruger da katıldı. Gala çıkışı konuşan Rihanna, filmi çok başarılı bulduğunu belirterek, Tarantino'ya hayran olduğunu dile getirdi.
Eli sopalı Lerzan ortalığı kırdı geçirdi Lerzan Mutlu üçüncü albümü 'Zirve'de yer alan 'Hançer' adlı parçasına klip çekti. Söz ve müziği Altan Çetin'e ait olan şarkının klip yönetmenliğini Tamer Aydoğdu üstlendi. Seyrantepe'deki Midas Stüdyoları'nda gerçekleşen klipte, aşkta darbe yiyen, hançerlenen bir kadını canlandıran Mutlu baştan aşağı swarovski taşlarla süslü bir beyzbol sopasıyla da önüne çıkan her şeyi kırıp geçiyor. Şarkıcı, swarovski taşlarla süslü beyzbol sopası ile ilgili olarak, "Kimi sanatçılar kendilerine swarovski taşlı mikrofon yaptırıyorlar. Ben de değişiklik olsun diye beyzbol sopasıyla karşınıza çıktım" dedi.
Hindistan'ın büyülü ortamını Türkiye'ye getirdi 1998'de Best Model Of Turkey birinci olduktan sonra Hindistan'a giden ve orada yedi yıl yaşayan Burcu Kutluk, Türkiye'ye tasarımcı olarak geri döndü. Ünlü modacı Ümit Ünal'ın da desteğiyle, Lakshmi adında kendi markasını yaratan Kutluk, ünlü mankenler; Cansu Dere ve Selma Ergeç'in yer aldığı bir fotoğraf çekimi yaptı. Birçok tasarımcının da ilgi gösterdiği koleksiyona ait altı tasarım şimdiden satıldı. Kumaşlarını Hindistan'dan getirdiğini söyleyen ve kreasyonuna çok güvendiğini belirten Kutluk, "Hindistan'ın büyülü ortamını Türkiye'ye getirdim" dedi. Her biri el yapımı olan tasarımlara başka hiçbir yerde rastlamanız mümkün değil...
Toplu güneşlenme seansı Princess Otel'deki tatillerine devam eden Deniz-Haluk Berdan çifti, önceki gün 'aile boyu' bir güneşlenme tablosu oluşturdu. Kızları ve yeğenleri ile birlikte beş şezlongu iskelenin kenarında yan yana dizen Deniz Berdan, uzun süre güneşin altından kalkmadı. Haluk Berdan ise hanımların biraz uzağında etrafı gözetledi. Ancak nöbet tutar gibiydi. Berdan Ailesi'nin toplu güneşlenme seansı, çevredekiler tarafından da ilgiyle izlendi.
Ürek'i muhtar etmişler! Yakın çevresi tarafından 'Bodrum muhtarı' ilan edilen Fatih Ürek, başına gelen bir olayı Mega Magazin'e anlattı. Zabıta ekiplerinin bile kendisine muhtar gibi davrandığını söyleyen Ürek, "Torba'da otururken yanıma zabıta ekipleri yaklaştı. Bana 'Buraya park etmek yasak Fatih Bey, bu arabaların buradan kalkması lazım' dediler. Ben de 'Bana ne bundan?' dedim. Resmen muhtar ettiler beni!" dedi.
Danslarıyla büyüledi Ünlü aktris Katie Holmes, ABD ekranlarının beğeniyle izlenen dans yarışması 'So You Think You Can Dance'in 100'üncü bölümüne konuk oyuncu oldu ve danslarıyla efsane yıldız Judy Garland'ı andı. Garland'ın unutulmayan şarkısı 'Get Happy'i seslendiren ünlü yıldız, danslarıyla beğeni topladı. Uzun süredir dans dersleri alan Holmes, "Sahneye çıktığım için çok heyecanlıydım" diye konuştu.
40 yaşını doldurdu Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, geçtiğimiz cuma günü 40'ıncı yaşını eşi ve yakın dostlarının da katıldığı bir partiyle New York'ta kutladı. Şu sıralar yeni filminin çekimleri için New York'ta olan ünlü aktrisi yaşgünü kutlamasında eşi Marc Anthony'nin yanı sıra, yakın dostları Tom Cruise, Katie Holmes ve Victoria Beckham da yalnız bırakmadı.
Sanki hiç çocuk doğurmadı İki çocuk annesi Gwen Stefani, geçtiğimiz günlerde Los Angeles'ta verdiği bir konserde hayranlarıyla buluştu. 11 ay önce küçük oğlu Zuma'yı dünyaya getiren Stefani, konserinde tüm karnını açıkta bırakan sahne kostümüyle dikkat çekti. Karın kaslarıyla görenleri şaşırtan 39 yaşındaki ünlü şarkıcı için hayranları, "Sanki hiç çocuk doğurmamış gibi görünüyor" yorumunda bulundu. Ekim ayında 40 yaşını dolduracak olan ünlü şarkıcı, şarkılarıyla olduğu kadar danslarıyla da izleyenleri coşturdu.
Fırtına gibi üç kadındık Nil Burak, sinemada Fatma Girik, Türkan Şoray, Filiz Akın ve Hülya Koçyiğit için söylenen 'Dört yapraklı yonca' tanımlamasının müzikteki karşılığıyla ilgili bazı söylemleri eleştirdi. Burak, şöyle konuştu: "Dört yapraklı yonca diye bir şey yok. O zamanlar Nükhet (Duru), Seyyal (Taner) ve ben sahnelerde fırtına estiriyorduk. Ama bu üç kişi arasında en çok albümü satan benim! Zerrin (Özer) zaten bizden küçük, Nilüfer ise daha çok turne ve konser sanatçısıydı. Sezen (Aksu) de aynı şekilde... Yani dört yapraklı yonca diye bir şey olamaz!"
Sigara'yı bırakmak istiyor Ülkemizde de beğeniyle izlenen 'Grey's Anatomy' dizisinin yıldızı Katherine Heigl, sigarayı bırakmak istediğini açıkladı. Heigl, "24 yaşındayken sigara içmeye başladım. Sigaraya başladığım için kendime çok kızıyorum çünkü şimdi sigaranın kölesi oldum. Tek isteğim hemen sigaradan kurtulmak" diye konuştu.
Çeşme bitti sıra İstanbul'da Sosyetik güzel Derin Mermerci bankacı sevgilisi Tolga Egemen'le Çeşme de yaptıkları tatilden döner dönmez soluğu Ortaköy'de bulunan Anjeligue'te aldı. Mekandan el ele çıkan çift, flaşların patlaması ile birlikte birlerinden uzaklaştı. Aynı gece Derin Mermerci'nin ablası Tansa Ekşioğlu da bir restorandan yalnız çıkarken görüntülendi. Kapıda otomobilini bekleyen Ekşioğlu, telefondaki kişiye, "Fotoğraflarımı çekiyorlar, geliyorum" dedi.
Tanju'nun hostes aşkı facebook'ta ortaya çıktı Yıllar önce Hülya Avşar ile yaşadığı aşk ortaya çıkınca eşi Aysu Hanım ile boşanmanın eşiğine gelen Tanju Çolak'ın yeni aşkı ortaya çıktı. Hostes Evrim Uysal, paylaşım sitesi facebook'tan eski futbolcu Çolak ile ilişkisini ilan etti. Manken Eva Maya'ya benzetildiği için çevresindekiler tarafından Eva olarak tanınan Uysal'ın halen Aysu Hanım ile evli olan Çolak'la birlikteliğini çekinmeden ilan etmesi kafa karıştırdı. Çolak'ın genç sevgilisinin Halkalı'daki evinin kirasını da karşıladığı ve geçen hafta da Çeşme'de birlikte tatil yaptıkları konuşuluyor. Çolak'ın eşi Aysu Hanım ise kızıyla birlikte Datça'da tatil yapıyor.
Hilary Swank gibi taşlı tokalar takarak saçınıza hava katın! Dikkat çekici saçlara sahip olmak için iyi bir saç kesimi yeterli olmaz. Saçlarınıza farklı bir hava katabilmek için dünyaca ünlü isimlerin de kullandığı aksesuvarlardan faydalanabilirsiniz. Mesela; Hilary Shawnk gibi taşlı tokalar, Fergie gibi sıradışı bantlar veya Mena Suvari gibi pırıltılı bir fular bağlayabilirsiniz.
Sergen Kaptan dümen başında Bodrum tatiline tüm hızı ile devam eden eski futbolcu-yeni spor yorumcusu Sergen Yalçın, önceki gün Türkbükü Lola Beach'te kaptanlık yaptı! Arkadaşlarını zodiac bota bindirerek Türkbükü turuna çıkartan Sergen, dümenin başına geçerek rotayı belirledi. Jet-ski kullanmaktaki ustalığıyla da tanınan Sergen, yeşil sahalardaki başarısını denizde de gözler önüne serdi.