Dinçöz, tek celsede biten boşanmayla ilgili, "Serkan Kodaloğlu ile 2014'ten beri devam eden evliliğimizi karşılıklı saygı çerçevesinde anlaşmalı olarak bitirme kararı aldık. Oğlumuz İrfan Aslan için her zaman anne baba ilişkimiz devam edecek." ifadelerini kullandı.
YENİ BİR HAYATA BAŞLADI
Sosyal medyayı sık kullanan Petek Dinçöz, yeni bir hayata adım attığını takipçilerine duyurdu.
"MİAMİ'YE YERLEŞME KARARI ALDIM"
Bir açıklama yapan Dinçöz, "Herkese Merhabalar, Beni yıllardır yalnız bırakmayan, benimle birlikte büyüyen başta "PDFC" ailem , sonra siz değerli sevenlerim. Öncelikle beni merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim, ben çok iyiyim. Oğlumun yabancı dilini daha hızlı ve iyi geliştirebilmesi için bundan sonraki süreçte eğitim ve öğretim yılını yurt dışında devam etmesini istediğim için Miami'ye yerleşme kararı aldım. Bir süre işlerim doğrultusunda gidiş-dönüş yapacağım. Onun dışında burası çok güzel, alışmaya çalışıyoruz. Elimden geldiğince de Instagram'da aktif olmaya çalışacağım. Hepinizi çok seviyorum, kocaman sevgiler. Petek Dinçöz" ifadelerini kullandı.
Dansları ve şarkılarıyla bir dönem çok konuşulan Petek Dinçöz eşi ve çocuğuyla gözlerden uzak yaşıyordu. Şimdilerde güzellik merkezi işleten Dinçöz, son paylaşımıyla takipçilerini üzdü.
"Sn.Serkan Kodaloğlu ile 2014 yılından beri devam eden evliliğimizi karşılıklı saygı çerçevesinde, anlaşmalı olarak bitirme kararı aldık.
Oğlumuz İrfan Aslan Kodaloğlu için her zaman anne-baba ilişkimiz devam edecek. Sürece ve yaşananlara saygı duyulması dileğiyle..."