Domenico Tedesco yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-lacivertlilerde aynı zamanda takımda düşünülmeyen oyuncular konusunda da harekete geçildiği öğrenildi.
Sarı Kanarya'nın kadro dışı bıraktığı tecrübeli futbolcuyla ayrılık kararı aldığı kaydedildi. Süper Lig devinin, oyuncunun menajeri ile görüşme gerçekleştirdiği aktarıldı.
BECAO KARARI NETLEŞTİ
Fotomaç'ın haberine göre; Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci ve Cenk Tosun'un ardından kadro dışı bırakılan Rodrigo Becao ile ilgili kararın netleştiği kaydedildi.
Sarı-lacivertlilerde yönetimin, Brezilyalı futbolcunun menajeri ile bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi. Süper Lig devinin, Rodrigo Becao'nun menajerinden oyuncusuna kulüp bulması yönünde çağrıda bulunduğu aktarıldı.
SÖZLEŞME FESHİ SEÇENEKLER ARASINDA
Fenerbahçe yönetiminin, Rodrigo Becao'nun menajeri ile yaptığı görüşmede kulüp bulmamaları durumunda mevcut sözleşmenin feshedileceğini bildirdiği kaydedildi.
Fenerbahçe'de kadro dışı durumda olan Rodrigo Becao'yla Fransa ve İtalya'dan kulüplerin ilgilendiği öğrenildi. Brezilyalı stoper ile Fiorentina, Toulouse ve Brest'in ilgisinin olduğu vurgulandı.
29 yaşındaki stoper, bu sezon Fenerbahçe'de sadece 1 maça çıktı. Rodrigo Becao, Rizespor ile oynanan müsabakada 6 dakika sahada kaldı.
Brezilyalı savunmacının Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028'de sona erecek. Rodrigo Becao'nun güncel piyasa değeri 4 milyon 500 bin euro.
8 MİLYON EUROYA GELDİ
Bahia altyapısında yetişen Rodrigo Becao daha sonra kiralık olarak CSKA Moskova ve ardından Udinese'de oynadı. Fenerbahçe, 2023-2024 sezonu başında Brezilyalı stoper için 8 milyon 310 bin euro bonservis bedeli ödedi.
Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra uzun süreli sakatlıklar yaşayan Rodrigo Becao, 3 sezonda toplam 38 müsabakada süre aldı. Rodrigo Becao bu maçlarda 2 gol ile 1 asist üretti.