Devre arası transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Galatasaray yeni bir hamle yapmaya hazırlanıyor.
Teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda belirlenen bölgelere eklemeler yapmak isteye Cimbom, transferde strateji de değişecek.
Galatasaray yönetiminin, gelişime açık ve ilerleyen dönemlerde yüksek bonservisle elden çıkarabileceği genç isimlere yöneleceği aktarıldı. (BeINsports)
Öte yandan Gabriel Sara ve Barış Alper Yılmaz için cazip bir teklif gelmesi halinde, yönetimin bu ayrılıklara sıcak bakabileceği de vurgulandı.
GENÇ İSİMLER RADARA ALINDI
Yapılan haberde, Aslan'ın Corendon Alanyaspor'da forma giyen Ümit Akdağ'ı listesine aldığı öne sürüldü.
1.92 boyundaki sol ayaklı stoper, bu sezon Akdeniz temsilcisiyle 16 maçta 1 gol 2 asistlik performans sergiledi.