Bafetimbi Gomis'e gelen gayrı resmi teklif sonrasında Galatasaray'da transfer planları bir anda değişti.
Fotomaç'ın haberine göre öncelikle 8 numara ve stoper arayan sarı kırmızılıların diğer hedefleri ise kanat oyuncusu ve 9.5 numaraydı.
Listede; Bas Dost, Marcus Berg, Prijovic ve Falcao yer alırken, 4 ismin geçen sezonu iyi bir şekilde tamamladığı da hatırlatıldı.
Oyuncular arasında Fenerbahçe'nin de uzun süredir gündeminde yer alan 29 yaşındaki Bas Dost öne çıktı.
Başarılı hocanın, "Takım içinde ve taraftar nezdinde çok sevilen bir oyuncu... Kulübün mali durumunu biliyorum. Ben Gomis'ten çok memnunum. Kalırsa da giderse de planlarımı buna göre hazırlarım. Kararınızı benden bağımsız verin" şeklinde görüş bildirdiği öğrenildi.