Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hasretini 9 seneye çıkaran Fenerbahçe, kötü gidişatı durdurmak için iddialı bir kadro kurmak istiyor.
Bu dönem yaptığı transferlerle taraftarını heyecanlandıran sarı-lacivertli takım, bu hafta deplasmanda Zimbru ile karşılacak. Fenerbahçe ilk maçı 5-0 kazanarak tur için avantaj sağlamıştı.
TRANSFERİN HIZLI TAKIMI FENERBAHÇE
Transfer dönemini hareketli şekilde geçiren Fenerbahçe; başta Dusan Tadic, Ryan Kent, Edin Dzeko ve Szymanski gibi yıldız isimleri kadrosuna katarak adından söz ettirdi.
Yeni sezona güçlü bir kadroyla iddialı girmek isteyen Kanarya transfer durmak bilmiyor. İsmail Kartal'ın da onayıyla gerçekleştirilen transfer görüşmelerinden Fenerbahçe taraftarı için 2 müjde birden geldi.
MERT MÜLDÜR F.BAHÇE'DE
Fenerbahçe, bir süredir kulübü Sassuolo ile görüştüğü milli oyuncu Mert Müldür'ü 3.5 milyon euro + bonuslar karşılığında 4 yıllığına kadrosuna kattı.
2019'dan beri Sassuolo forması giyen 24 yaşındaki gen oyuncu, Fenerbahçe ile de anlamış ve kulübünün kararını beklemeye geçmişti. Mert Müldür'ün kısa sürede İstanbul'a gelerek resmi imzayı atması bekleniyor.
Piyasa değeri 4 milyon Euro olan Mert Müldür, geride bıraktığımız sezonda Sassuolo ile toplamda 59 dakika olmak üzere sadece 3 maçta forma giydi.
F.BAHÇE ZAJC İLE ANLAŞMAYA VARDI
Fenerbahçe'de uzun süredir gözler takımın bir diğer yıldızı Miha Zajc üzerindeydi. Yönetim, Sloven yıldız ile bir süredir görüşme halindeydi ve mutlu sona ulaştı.
3 YILLIK YENİ SÖZLEŞME
Fenerbahçe, Miha Zajc ile 3 yıllık yeni sözleşme için anlaşmaya varıldığını açıkladı. Deneyimli futbolcu, bugün İstanbul'da olacak.