Yeni sezon için çalışmaların devam ettiren takımlar transfer döneminde hareketli günler geçiriyor. Özellikle de 4 büyükler bu dönemde ciddi transferler yaparak adeta rekabete girdi.
FENERBAHÇE AVRUPA'DA SAHNEYE ÇIKIYOR
Konferans Ligi'nde yarın Zimbru ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, yeni sezon için iddialı bir kadro kurmak için kesenin ağzını açtı.
SZALAI HOFFENHEIM'A TRANSFER OLDU
Fenerbahçe'de Arda Güler'den sonra Attila Szalai de takımdan ayrılan ikinci oyuncu oldu. Macar stoper Bundesliga ekibi Hoffenheim'a transfer oldu.
FENERBAHÇE, SZALAI'DEN 12.3 MİLYON EURO KAZANDI
Yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcumuz Attila Szalai'nin Alman Kulübü TSG 1899 Hoffenheim'e, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 12.300.000 Avro bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri kulübümüz tarafından ödenecektir. Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız." denildi.
Son olarak Zaha ile görüşen fakat yıldız oyuncuyu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Kanarya, transferde ses getirecek yeni bir hamle yapmaya hazırlanıyor.
F.BAHÇE'DEN FLAŞ HAMLE: REBIC İÇİN DEVREYE GİRDİ
Fenerbahçe yönetimi, Beşiktaş'ın da görüşmeler yaptığı Milan'ın yıldızı Ante Rebic için devreye girerek görüşmelere başladı.
Sport Mediaset'in haberine göre, Milan'da forma giyen Hırvat golcü Ante Rebic, yaklaşık 7 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olmak üzere.
Piyasa değeri 6 milyon Euro olan Rebic, geride bıraktığımız sezonda Milan formasıyla ligde 23 maçta 3 gol ve 2 asist katkısı yaptı.
Hızını alamayan Kanarya, Sport Digitale'nin haberine göre, Milan forması giyen bir diğer yıldız oyuncu Rade Krunić'in de şartlarını sordu.