Fenerbahçe son dakika haberleri: 21 Eylül'de oynanacak Fenerbahçe Galatasaray derbisine odaklanmak isteyen Kanarya'da sözleşme krizi gündeme geldi. Takımın sevilen ve geçtiğimiz sezonda kariyerinin zirvesini yaşayan İrfan Can Kahveci'nin bilindiği üzere önümüzdeki yıl kontratı sona erecek.
Teknik direktör Jose Mourinho'nun kanatlarda Tadic ve Saint Maximin'i tercih etmesi sonrası ligde 4 maçta sadece 166 dakika forma giyebilen milli futbolcuyla ilgili şok bir iddia kulislerde konuşuluyor.
Takvim'de yer alan habere göre; Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan İrfan Can bir süredir yönetimle yeni sözleşme görüşmesi içerisindeydi.
Yıldız futbolcunun kendisine son teklif edilen maaşı az bulduğu ve bu nedenle imza atmak istemediği belirtiliyor.