BEBEĞİ DİRİ DİRİ GÖMMÜŞLERDİ!
Türkiye'nin konuştuğu olay, 24 Eylül'de öğle saatlerinde Bahçecik Mahallesi'ndeki mezarlıkta meydana geldi.
TÜRKİYE'NİN KONUŞTUĞU OLAYDA FLAŞ KARAR!
Hüsnü Özyeğin Anadolu Lisesi öğrencileri, şehitlik ziyareti sırasında bir bebeğin ağladığını duyunca çevrede arama yaptı.
Öğrenciler, bir süre sonra vücudunun bir bölümü toprağa gömülü yeni doğan bebek buldu ve durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.
MEZARLIKTA BULUNAN BEBEK TEDAVİ ALTINDA
İhbar üzerine polisle birlikte mezarlığa gelen sağlık ekibi, bebeği ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü.
Bebeği diri diri mezara gömen anne ve anneanne serbest kaldı | Video
Emniyetteki sorgusunda bebeği mezarlığa bıraktıklarını itiraf eden anne, ifadesinde şunları söyledi: "Eşim cezaevine girdikten sonra yasak ilişki yaşadım. Bu ilişkiden hamile kaldım ve kız bebek dünyaya getirdim.
Doğumun ardından eve gelince annem ile birlikte bu durumu kimseye açıklayamayacağımız için bebeği bir yere bırakma kararı aldık.
TUTUKLANDILAR
Öte yandan, Türkiye'nin konuştuğu olayla ilgili yeni bir son dakika gelişmesi yaşandı.