Survivor 2022'de dün akşam ikinci eleme adayı heyecanı yaşandı. Geçtiğimiz hafta yapılan elemede adaya veda eden isim Ardahan olurken, yeni haftanın ilk eleme adayı Barış oldu. Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununun ardından ise ikinci eleme adayı belli oldu. Programı kaçıran izleyiciler, Survivor eleme adayı kim oldu? 9 Nisan 2022 Dün akşam Survivor 2022'de dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorularına yanıt arıyor. İşte Survivor 2022 haftanın ikinci eleme adayı
SURVİVOR İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?
Survivor'da dün akşam iletişim ödülü ve dokunulmazlık oyunu oynandı. Kıran kırana geçen mücadelenin ardından haftanın ikinci eleme adayı belli oldu.
SURVİVOR KİM ELENDİ?
Survivor 2022'ye geçtiğimiz hafta Ardahan veda etti. Şimdi ise gözler yeni haftada kimin eleneceğine çevrildi.
TV8 ekranlarında 9 Nisan 2022 Cumartesi günleri Acun Ilıcalı yapımcılığında ekranlara gelen Survivor 2022 All Star ünlüler ve gönüllüler mücadelesinde dokunulmazlık - iletişim oyunları için zorlu parkurda kıran kırana mücadele verildi.
Survivor yarışmacıları için oldukça önemli olan dokunulmazlık ve iletişim ödülü oyunları için kadın ve erkek yarışmacılar arasında 3'er etaptan oluşan zorlu mücadele start aldı. Kritik dokunulmazlık oyunu İlk etabına kadın yarışmacılar arasındaki eşleşmeler belirlenerek başlandı.
Survivor 2022 All Star son bölümde oynanan kritik dokunulmazlık oyununun ilk etabında kadın oyuncular arasında ilk mücadele Yağmur ile Nagihan arasında oynandı. İlk oyunda kazanan Yağmur oldu ve gönüllüler takımı ilk sayısını hanesine yazdırdı. Ardından parkura Sema - Evrim ikilisi çıktı. Bu mücadeleden galip ayrılan Sema oldu ve skor 1-1'lik beraberlikle güncellendi. Üçüncü oyun ise Seda - Gizem arasında gerçekleşti bu oyunda da başarılı atışlarıyla kazanan Seda oldu ve skor 2-1 gönüllüler lehine değişti. İlk etabın kadınlar mücadelesinde son olarak Merve-Nisa ikilisi sahneye çıktı. Nisa bu oyundan galip ayrılarak skoru 3-1'e taşıdı ve kadınlar mücadelesini ilk etabını kazanan takım gönüllüler oldu.
Kritik dokunulmazlık oyununda kadınlar mücadelesinin 2. Etabında parkura ilk çıkan isimler Merve -Evrim oldu. İkinci etabın ilk eşleşmesinde kazanan Merve oldu ve skor 3-2 olarak güncellendi. İkinci eşleşme ise Sema ile Yağmur arasında oynandı. Bu mücadelede Yağmur başarılı oldu ve skoru gönüllüler lehine 4-2'ye taşıdı. Ardından Nagihan ile Ayşe zorlu parkurda sahne çıktı. Heyecanlı geçen mücadelede kazanan Nagihan oldu ve skor 4-3 olarak değişti. Gizem - Sude mücadelesinde ise Sude kazandı. Skor 5-3 gönüllüler takımı üstünlüğüyle güncellendi.
Üçüncü etapta ise Evrim - Nagihan eşleşmesiyle skor 5-4, Sema - Sude mücadelesinde 6-4, Merve-Ayşe ikilisinin arasındaki mücadelede skor 7-4'e taşındı. Son mücadelede ise Yağmur skoru 8-4'e taşıdı kadınlar etabında kazanan takım gönüllüler takımı oldu.
Zorlu dokunulmazlık oyununda erkek yarışmacıların mücadelesi Gökhan - Batuhan arasında oynandı. İlk mücadelede kazanan Gökhan oldu ve skor 1-0 gönüllüler lehine değişti. Gönüllüler takımı 2. oyunu da kazanarak skoru 2-0'a taşırken 3. oyunda Atakan ile Ogeday karşı karşıya geldi. Bu mücadelede kazanan isim Ogeday oldu ve skor 3-0 olarak farkla güncellendi. Hikmet Adem karşılaşmasında Hikmet kazandı ve skor 3-1 oldu. Gökhan - Atakan mücadelesinde Atakan kazandı ve skor 3-2 olarak fark 1'e indi. Ardından Ogeday ile Parviz parkurda kozlarını paylaştı. Mücadelede kazanan Parviz oldu ve skor 3-3 beraberliğe taşındı. Hikmet - Batuhan karşılaşmasında ise Batuhan kazandı ve ünlüler takımı geriden gelerek 4-3'lük skorla üstünlüğü eline aldı. Adem - Anıl mücadelesinde kazanan Anıl oldu ve skor 4-4'le tekrar beraberliğe geldi.
Gönüllüler 5-4 Ünlüler olarak değişen skorun ardından Adem ile Hikmet arasında oynanan erkekler 2. etap oyununda zorlu mücadeleyi kazanan Hikmet oldu ve skor 6-4 gönüllüler üstünlüğüyle güncellendi. Parviz - Gökhan mücadelesinde ise başarılı olan Parviz oldu ve skor 6-5. Bu oyunun ardından Ogeday ve Batuhan karşı karşıya geldi bu mücadelenin kazananı ise Ogeday oldu ve skor 7-5 olarak gönüllüler takımı farkı 2'ye çıkardı. Bu oyunun ardından kritik dokunulmazlık oyunu en iyiler mücadelesiyle devam etti. En iyiler oyununda mücadele Parviz - Hikmet arasında oynandı. Bu mücadelede galip gelen Hikmet oldu.
İletişim ödülünü zorlu parkurda başarılı olan gönüllüler takımı kazandı ve sevdikleriyle doyasıya görüşme hakkına sahip oldu.
Acun Ilıcalı moderatörüğünde Dominik Cumhuriyeti ev sahipliğinde yapılan ve TV8 ekranlarında yayınlanan kritik ada konseyinde dokunulmazlık oyununda kaybeden takım kendi içerisinde eleme adayı oylaması yaptı. Buna göre oylar şöyle şekillendi;
GİZEM: 5
PARVİZ: 2
Bu sonuçla en fazla eleme adayı oyu alan Gizem, haftanın 2. eleme adayı seçildi ve yokluk adasına gönderildi.