Bolu'da Köroğlu Dağları'nın zirvesinde yer alan kayak merkezindeki bir otelde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Sabahın erken saatlerinde başlayan yangınla ilgili Bolu Valisi açıklamalarda bulunurken yangın dair detaylar araştırılmaya başladı. Peki, Bolu Kartalkaya otel yangını son durum ne, neden çıktı?
AFAD YENİDEN ARAM ÇALIŞMASI YAPACAK!
Hastanelerde yaralıların tedavileri sürerken, AFAD ekipleri felaketin yaşandığı otelde yeniden arama çalışması yapacak.Otelin tüm kat ve odaları kontrol edilerek içeride birinin kalmış olma ihtimalini araştıracak. Yangında büyük hasar gören otelin içi de görüntülendi. Ayrıca otelin girişinde bulunan Türk Bayrağı da Milli Yas nedeniyle yarıya indirildi.
BOLU OTEL YANGIN SON DURUM
Bolu'nun Köroğlu Dağları zirvesinde bulunan bir otelde, nedeni henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Alevler kısa sürede oteli etkisi altına aldı. Olayın ardından, kent merkezi başta olmak üzere çevre ilçelerden ve illerden çok sayıda itfaiye, AFAD, UMKE ve sağlık ekibi sevk edildi. Otelde konaklayanlar tahliye edilirken, yangını söndürme çalışmaları 10 saat,in ardından sona erdi.
BAKAN YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 'Bugün saat 03:27'de Kartalkaya Kayak Merkezinde bulunan bir otelde yangın çıktığı ihbarı alınmış, yangına çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarından 267 personelle müdahale edilmiş ve müdahaleye devam edilmektedir.İlk belirlemelere göre maalesef 6 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 31 vatandaşımız ise yaralanmıştır.Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.' dedi.