Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki Grand Kartal Otel'de çıkan yangında hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oluyor.
İzmir'in Urla ilçesinde yaşayan emlak danışmanı Müge Suyolcu, inşaat mühendisi eşi Yavuz Suyolcu, kızı Pera Suyolcu ve oğlu Göksel Derin Suyolcu'nun yangın sırasında otelde oldukları ortaya çıktı.
Yavuz Suyolcu ve oğlu Göksel Derin Suyolcu dışarı çıkmayı başarırken, eşi Müge Suyolcu ve ilkokul 4'üncü sınıf öğrenci olan kızı Pera Suyolcu mahsur kalarak yaşamını yitirdi.
Pera'nın gözlerini kapatarak kolunun üzerine yatması dikkat çekti. Anne Müge Suyolcu ise bu sırada gülümseyerek kızına bakıyor.
ÜNLÜ OYUNCUNUN YEMEK PROGRAMINA KONUK OLMUŞ
Müge Suyolcu'nun sosyal medya hesabından yemek tarifleri paylaştığı görüldü. Müge Suyolcu'nun ünlü oyuncu Pelin Karahan'ın 'Pelin Karahan ile Tarifler' programına konuk olduğu, ünlü sunucu ile stüdyoda çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştığı görüldü.