Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Böyle hata olur mu?

Bazen bir sahnedeki küçük bir özensizlik ya da senaryodaki bir hata, izleyici ile o dizi arasındaki bağı kopartabiliyor.
Okurumuz Bayram Altıntoprak da, Star TV'de yayınlanan 'Söz' dizisindeki bir hataya değinmiş:
"Yüksel Bey, 'Söz' dizisinde 'Çolak', ekibi soğuk hava deposuna kilitledi. Hepsi tir tir titremeye başladı. Orada yaralı biri vardı. Yaşlı olan 'Battal Gazi' (özel harekat ekibinden değil), yaralıydı ve ölmek üzereydi. Ortam soğuk olduğu için hepsi montlarını çıkarıp üzerine örttüler.
Adam öldü.
Bizimkiler her an soğuktan dolayı ölümle burun burunaydılar ama hiçbiri o montları alıp tekrar giymeyi düşünmedi.
Maksat ölüye saygı ise ikisini bırakırsınız, diğerlerini alırsınız.
Bunlar özel harekat elemanı; hayatta kalmak için her türlü şartlara alıştırılmış, her imkanı kullanabilecek askerler ama her nasıl oluyorsa bir metre yakınlarındaki montları giymeyi düşünemiyorlar.
Geçen haftalarda Kanal D'deki 'İsimsizler' dizisini de eleştirmiştim, 'Dağlardaki ekibi plazaya mahkum ettiler' diye... Sizin yayınlamanızdan sonra senaryo biraz evrilmeye başladı. Bırakın yurt içinde bir yeri, direkt Suriye'ye geçtiler. İyi de oldu, diziye bir hareket geldi."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA