Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Göz Nuru ile MTV’ye çıktı

Müzik dünyasının starı Madonna, Maluma ile beraber seslendirdiği Medellin şarkısının MTV'deki dünya prömiyerine boynunda bir Türk takısıyla katıldı. Madonna şıklığını, Ece Şirin'in markası Bee Goddess'ın Eye Light kolyesi ile tamamlamıştı. Madonna, ilk kez Bee Goddes mücevheri takmıyor; daha önce de markanın Kartal, Kılıç ve Yıldız adlı tasarımlarını almış ve bunlarla basına da yansımıştı.

15 TAKI DAHA SİPARİŞ ETTİ
Madonna'yı Göz Nuru ile görünce, mücevheri statü değil ruhun sembolü olarak gören ve tılsımlı tasarımlara imza atan Ece Şirin'i aradım. Madonna'nın, Hollywood yıldızlarının stil danışmanı Eyub Yohannes aracılığıyla kendisine ulaştığını ve MTV gecesi için aydınlanma, yeniden doğuş, korunma ve hayat enerjisini artıran tılsımlara sahip Göz Nuru kolyesini seçtiğini söyledi. Eyub Yohannes ile Londra'da bir araya gelen Şirin, Madonna'nın Göz Nuru dışında 15 farklı tasarım daha sipariş ettiğini de sözlerine ekledi. Göğsümüzü bir kez daha kabartan Ece Şiren'e kocaman bir alkış.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA