Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Dünürler düğünü konuştu

Bülent-Oya Eczacıbaşı çiftinin oğlu Emre Eczacıbaşı ile Murat Öztemir-Aysun Kibar'ın kızı Dilara Öztemir, pandemi nedeniyle sade bir nikahla evlenmişti. 4 Temmuz'da Eczacıbaşı Ailesi'nin Bodrum'daki yazlığında yapacakları düğünlerini ise ertelemişlerdi. Genç çift, düğün için tarih belirlemeye çalışıyor ama hâlâ pandemi izin vermiyor!

Bu arada Aysun Kibar, önceki gün dünürü Oya Eczacıbaşı'na misafirliğe gitti. Dünürler, Eczacıbaşı çiftinin Cennet Koyu'ndaki yazlığının plajında objektiflere yansıdı. İlk kez birlikte görüntülenen dünürler, koyu bir sohbet içindeydi. Bakalım bu buluşmadan düğün için bir tarih çıkacak mı?

Onların aşkı istikrarlı çıktı

Tabanlıoğlu Mimarlık'ın sahipleri Murat Tabanlıoğlu ile Melkan Gürsel; 20 yıl aynı yastığa baş koymuş, 2015'te de tek celsede boşanmıştı. İş ortaklıklarını devam ettiren çift, boşanır boşanmaz yeni aşklara yelken açmış; Melkan Gürsel, Taha Tatlıcı'ya, Murat Bey de, Nina Öger'e abayı yakmıştı. Melkan Hanım'ın Taha Tatlıcı ile ilişkisinin bittiğini ilk bu köşede okumuştunuz. Çok ortalarda gözükmeyen Murat Tabanlıoğlu ile Nina Öger'in aşkı ile ilgili duyum almayınca, onların da ayrıldığını sanmıştım! Ancak çifti Bebek'te görünce, 2015'te başlayan aşklarının istikrarlı bir şekilde devam ettiğini anladım.

BODRUM'DA
SADE DÜĞÜN
2006'da evlendiği eşi Bülent Çavuşoğlu'nun kendisini Ajda Pekkan'la aldattığını kanıtlayıp boşanan Tuğçe Eyilik'in telli duvaklı gelin olacağını yazmıştım. Eşini Ajda Pekkan'a kaptıran Tuğçe Hanım, çocukluk aşkı, iş insanı Ekrem Vardar ile dört yıllık mutlu ilişkisini cuma günü resmiyete döktü. Geçen hafta minik bir grupla bekarlığa veda eden Eyilik, QNB Finansbank Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Şahinbaş'ın Bodrum'daki evinde sade bir düğünle Ekrem Vardar ile gelin-güvey oldu. Umarım bir yastıkta kocarlar…

ABD'li sevgilisi Bodrum'a geldi

Bir nevi fahri konsolos gibi çalışan Süzer Holding İcra Komitesi Başkanı Baran Süzer, dünyaca ünlü isimleri İstanbul'a davet edip onlara şehrimizi tanıtıyor. Aşk hayatında tercihini de yabancı güzellerden yana kullanan Süzer, Amerikalı model Noel Delano ile yeni bir aşka yelken açtı. Süzer, sevgilisini Bodrum'a tatile davet etti. Noel Delano, herkesi ülkelerine hapseden pandemiye rağmen sevgilisini kırmadı ve Amerika'dan kalkıp Bodrum'a geldi. Çiçeği burnunda aşıklar, önceki gün Maçakızı'nda objektiflere yansıdı. Denize girmek yerine gün boyu plajın restoranında sohbet eden aşıklar çok keyifli görünüyordu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA