Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Yeni star Akın Akınözü

Herkes 'Neden yeni bir star çıkaramıyoruz?' diye yakınırken, aranan kan bulundu. Son dönemde tüm kadınların yüreğini hoplatan bir karizma var. Kim mi? Yeni starımız, 29 yaşındaki Akın Akınözü... Cuma akşamları herkes ATV ekranlarının karşısına geçip Hercai'de onu izlemeye başladı. Bu arada Cosmopolitan dergisi de bu potansiyeli görüp Nisan sayısının kapağına onu taşıdı. Akınözü'nün hayran kitlesi hızla artıyor

2019'un starı belli oldu. Cuma akşamları atv'de reyting rekorları kıran 'Hercai' dizisinin başrol oyuncusu Akın Akınözü. Oyuncu, Cosmopolitan'ın Nisan sayısına röportaj vermiş. Hayranları sosyal medya hesabımda röportaj fotoğraflarına yer vemem için beni öyle bir ablukaya aldı ki kayıtsız kalamadım. Akınözü, kısa zamanda müthiş bir hayran kitlesi kazanmış. Belli ki oyunculuğu ve fiziğiyle genç kızların yeni gözdesi olacak. Erkek starlarımız dikkat etsinler, aralarına çok sıkı bir rakip daha katılıyor; benden söylemesi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA