Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Arkadaş kurbanı!

Yıllardır en lüks markaların en orijinal parçalarını kullanan Demet Akalın, artık çakma kıyafetleriyle konuşuluyor. Son sahnesinde daha birkaç hafta önce Scarlett Johansson'ın Oscar partisinde giydiği Oscar de la Renta elbisenin, kalite olarak başarısız bir çakmasını giymiş. Bu lüks markanın kaç orijinal parçasını rahatlıkla alabilecek güçteki Demet, neden çakmasını Gülşah Saraçoğlu'na diktirmiş merak ediyorum doğrusu. Amaç dikkat çekmekse, konuşulmaksa elbette başarılı olunduğu aşikar. Ama bunca senedir dantel gibi ördüğü ve başardığı 'lüks Demet Akalın' imajını yıkmaya değer mi orası tartışılır. Bu işten en karlı çıkan sadece Gülşah Saraçoğlu. Üstelik çakma elbise dikmiş haberlerine "Ellerime sağlık, valla aynısını yapmışım" diyecek kadar mutlu ve mesut.



Rahat bırakın şu Dior'u!
Christian Dior'un 2018 Couture koleksiyonunda öyle bir model var ki, sene oldu 2020, hâlâ elbisenin benzerlerini ünlülerimizin üstünde görmeye devam ediyoruz. Açılışı, elbisenin farklı rengiyle bir saç markasının lansmanında Selma Ergeç ile yaptık. Sonra Duygu Sarışın, aynı renkten ama Dior olmayan bir elbiseyle görüldü. Arada uzun bir es verdik ve geliyoruz bu seneye, bu haftaya... Bir markanın yüzü olan Sinem Ünsal çıktı bu sefer karşımıza benzer elbisenin farklı rengiyle. Eee tüm bunlardan sonra bana da artık "Bırakın şu Dior'un yakasını" demek kalıyor.



Meryem yurt dışında da star
Yurt dışındaki tüm film festivallerine katılan Meryem Uzerli, son olarak Berlin Film Festivali'nde görüldü. Bvlgari'nin de gecesine katılan Uzerli'nin boynunda ve kulağında markanın en az 100 bin Euro değerindeki Fiorever model mücevherleri dikkat çekiciydi. Tabii ki Meryem bu mücevherleri satın almadı ama marka tarafından geceye özel kullanması için ödünç verilmesi bile büyük bir olay. Demek ki yurt dışında küçümsenemeyecek bir star statüsüne sahip. Bakalım bu performansı Cannes Film Festivali'nde de görecek miyiz, şimdiden merak etmeye başladım.



İşte makyajın gücü
Hadise'nin Kim Kardashian makyajı sosyal medyayı ikiye böldü. Bir kısım 'Kim'den daha Kim olmuş' diyerek makyaj artisti Alev Karslı'yı övdü, bir kısım da 'Başkası olma kendin ol' dedi. Zaten Hadise yıllardır sahne şovlarından kostümlerine kadar Beyonce ve Jennifer Lopez'den ilham alıyor. Makyajda da popüler camianın en ünlü ismine benzemesi şaşırtıcı değil. Üstelik başarılı sonuç çıktığı için eğlenceli geldi bana. Benzer çalışmayı Melike Soyvural'ın Tara de Vries'e yaptığı makyajda da gördük. Tara bir anda karşımıza Kendall Jenner olarak çıkıverdi. Makyajın gücünü bir kez daha anladığımız örneklerin bakalım devamı gelecek mi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA