Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ne yaptın Arda!

Arda Turan'ın Instagram'dan bir takipçisini tehdit etmesi, yıldız futbolcu için büyük bir hata. Sertaş Saraç adlı bir vatandaş, Goal.com'un İspanya'da yaptığı analiz sonrası sezonun en kötü 11'ine seçilen Arda için şöyle yazmıştı:
"Reklam yıldızlığından arda kalan zamanlarında futbolunu geliştirmeye çabalamanı tavsiye ederim. La Liga sezonunun en kötü 11'ine girerek ülkemizi yine gururlandırdın.
Hayat sana güzel, şova devam." Arda da "Seni bulacağım, şov nasıl göreceksin" cevabını verdi. Sertaç yazmaya devam edince Arda da tehditlerine devam etti:
"Şova devam demek, adresini vermene gerek yok. Ben dediğimi yaparım görürsün."

Öfke kontrolü lazım
Arda bir süre sonra mesajlarını sildi ama yazmıştı bir kere; sosyal medyaya bu tehditle ilgili caps'ler, yorumlar yağdı. Altı ay futbol oynamamışsın, yazın takımının hazırlık maçlarında bile yer almamışsın, Barcelona gibi büyük bir takıma adapte olmak için zamana ihtiyacın var vs... Arda'nın kendini savunacak bahanesi çok aslında. Bunları spor medyası da biliyor ama kendisine laf atan bir insanı tehdit etmek Arda ayarında bir yıldıza yakışmayacak bir hata. Halbuki Arda, o kişiyi yanıt yazmasa ya da blok'lasa bugün bu konuyu konuşmayacaktık. Arda, sosyal medyayı çok aktif kullanıyor ama 'Arda Turan' markasını yönettiğini de unutmamalı. Bu marka birçok reklam anlaşmasına imza attı. Bu markalar Arda'yı sadece Barcelona'ya transfer olduğu için değil; Bayrampaşa'dan Barcelona'ya uzanan bir başarı öyküsü olduğu ve pozitif bir kişiliği gibi birçok nedenden dolayı seçti. Şimdi en küçük eleştiride Arda'nın bir vatandaşı tehdit etmesi sadece kendi imajına değil, rol aldığı reklamlardaki markaların imajına da zarar verir. Arda bundan sonra kendine bir de sosyal medya danışmanı tutsun; yazdıklarını gözden geçiren biri olmalı. Ve en önemlisi öfkesini kontrol etmeli, öfkeliyken sosyal medyaya girmemeli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA