Ezan saatini büyük bir heyecanla bekleyen miniklerlerin sevincine Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da ortak oldu. Ramazan'ın paylaşma ve sabır ayı olduğuna belirten Başkan Palancıoğlu, çocukların ülkenin geleceği olduğunu belirterek; "Sizler bizim umudumuzsunuz. Değerlerimizi öğrenerek, ahlaklı ve donanımlı bireyler olarak yetişmeniz çok kıymetli. İçinizden doktorlar, mühendisler, polisler, avukatlar çıkacak. Ülkemizi sizler daha ileriye taşıyacaksınız" dedi.

ÇOCUKLARA KÜTÜPHANE SÖZÜ
Melikgazi Belediyesi'nin çocuklara ve gençlere yönelik yatırımlarına da değinen Palancıoğlu, ilçeye kazandırılan 18 Akıl Küpü Kütüphanesi'ne ek olarak Aydınlıkevler Mahallesi'ne yeni bir kütüphane yapılacağının müjdesini verdi. Yaz aylarında temel atmayı planladıklarını belirten Palancıoğlu, "Gençlerimizin eğitimine destek olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

HACİVAT-KARAGÖZ SÜRPRİZİ
Program sonunda sahnelenen Hacivat-Karagöz gösterisiyle çocuklar unutulmaz bir akşam yaşadı. Hediyelerle sevinen minikler, ilk oruçlarını hep birlikte açmanın mutluluğunu yaşadı. Manevi iklimin hâkim olduğu gecede gönül sofraları, çocukların tebessümüyle bereketlendi.
