SINIFI: Kenar mahalle çocuğu bir 'Beyaz Türk'. Eşsiz bir örnek. Hürriyet'in logosundaki 'Türkiye Türklerindir' sözünü, Ertuğrul Özkök 'Beyaz Türklüğe' terfi ettiğine göre 'Türkiye Beyaz Türklerindir' olarak değiştirmenin zamanı gelmiştir.
EN SEVDİĞİ KELİMELER: Sperm, cam ev, nehir kenarı, biat kültürü, mahalle baskısı, zamanın ruhu, tavşan kardeş. (Richard Kelly'nin Donnie Darko'sundaki arketipsel tavşan karakterden mi esinlendi acep?)
EN SEVDİĞİ İÇECEK: Elbette şarap. Efes Güneşi'nden Petrus'a terfi etti. İkincisini lahmacunla tüketmek gibi ilginç deneyimleri var.
MUHTEMEL VASİYETİ: "Mezarıma şarap dökün. Değil Romanee Conti, Chateau Cheval Blanc'e bile lüzum yok. Sevilen Centum olsa yeter. Ne de olsa yerli şarapla barıştım. Yalnız şarap ayinine basını götürmeyin. Maazallah sonra zalim vandallar mezarıma saldırır."