- Orta yaş bunalımı olabilir mi sizinki?
- Yok, en yakın arkadaşlarım da aynı benim gibi. Robert'in suyundan mıdır bilemem. Ama çok ciddi anlamda kendimizi 50 yaşında düşünmüyoruz. Geçenlerde bir alışveriş merkezinden çıkarken bir çocuk telefonda isyan ediyordu. 'Adam gelmiş 65 yaşına kaç senelik ömrü kalmış ki?' diyor. E benim 15 senem var dediği yaşa. Ben hala spor yapmak istiyorum. Ancak kemik yapım izin vermediği zaman bakarım icabına. Ama 50 yaş bunalımı kesinlikle söz konusu değil.
- Ne hissediyorsunuz dans ederken?
- Sıyrılıyorum bu dünyadan. O an hiç kimse değilim. Ne babayım, ne eş, ne de işadamı. 20'li yaşlarda bir adam oluyorum. Hem iş hayatıma da olumlu etkisi var dansın. Benim de deşarjım dans.
- 'Geç kaldım,' diyor musunuz?
- Pişmanlık yok ama keşke gençliğimde dansın ve sporun üzerinde daha fazla dursaymışım diyorum. Ama bugünkü koşullarla o günküler çok farklı. Eskiden dans ederdik 'disko çocuğu' denirdi. Break dansçılara serseri denirdi. Şimdi herkes ağzı açık izliyor.
- Türkler sizce iyi dans ediyor mu?
- Bence biz göbek atmayı bilmiyoruz. Yabancılar bizden daha iyi göbek atıyor. İki el şaklatmak, bir sağ bir sol yapmak göbek atmak değil. Düğünlerde pist, göbek havasında dolar ama atmayı bilmiyoruz. Yabancılara göre dans konusunda daha yetenekliyiz ama daha az biliyoruz.
- Gece kulübe gittiğinizde dans eder misiniz?
- Evet ederim, oturmam ben yerimde. Yüksek sesten de rahatsız olmuyorum. Saatlerce dans edebilirim. Ama bir düğünde kalkıp göbek atmam. Bence folk dansı layığıyla yapmak lazım. Kadınlar çok güzel göbek atıyor.