6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
CHP'li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'dan skandal açıklamalar!

CHP'li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'dan skandal açıklamalar! "Esad rejimi ve Rusya terörle mücadele ediyor" | Video

07.03.2020 | 12:46

CHP'li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan skandal açıklamalar yaptı. Mart ayı olağan meclis toplantısında Esad rejimini skandal ifadelerle savundu! Türkiye'nin İdlib'de neden mücadele verdiğine değinen Meclis üyeleriyle CHP'li Belediye Başkanı Ülgür Gökhan arasında bu sefer terör tartışması yaşandı.. Esad ve Rusya bizi teröre destek verdiğimiz için vuruyor diyen Gökhan, "Orada terör örgütüne karşı savaşılmıyor. Orada terör örgütleri destekleniyor. Çünkü Rusya ve Esad o terör örgütlerine karşı mücadele ediyor ve onun için bizi vuruyorlar. Bulunduğumuz yerde YPG PKK yok" ifadelerini kullandı. CHP'li Belediye Başkanı'nın skandal ifadelerine tepkiler çığ gibi büyüyor.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA