6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Kafede ölüm getiren tartışma kamerada! O zanlı tutuklandı | Video

Kafede ölüm getiren tartışma kamerada! O zanlı tutuklandı | Video

25.08.2020 | 14:43

İstanbul Tuzla’da bulunan bir kafede meydana gelen tartışma sonycu öldürülen Mehmet Ç.’nin katil zanlısı tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince 08.08.2020 tarihi saat 18.00 sıralarında Tuzla ilçesi Sahil yolunda bulunan bir kafede meydana gelen "Silahlı Kavga" konusu ile ilgili Tuzla ilçesinde yürütülen çalışmalarda yeni bir gelişme yaşandı

Edinilen bilgiye göre, bahse konu olayın Mehmet Ç. ve Necdet K. isimli şahıslar arasında çıkan tartışma sonrası birbirlerine silah ile ateş etmeleri neticesinde meydana geldiği belirlendi.

Mehmet Ç.'nin ağır yaralı olduğu ve tedavi gördüğü hastanede 11 Ağustos günü hayatını kaybettiği, devam eden çalışmalarda şüpheli Necdet K. aynı gün Tuzla ilçesi Aydıntepe Mahallesi'nde yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi.

Şüphelinin olayda kullandığı silah bahse konu kafede ele geçirildi. Yakalanan şüpheli şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA