6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
İstanbul Beylikdüzü'nde motosiklet hırsızlarından vatandaşa silahlı saldırı anı kamerada

İstanbul Beylikdüzü'nde motosiklet hırsızlarından vatandaşa silahlı saldırı anı kamerada

05.10.2018 | 09:45

İstanbul Beylikdüzü’nde bir motosikleti çalmak isteyen 2 hırsızlık şüphelisi, motosikletin sahibini görünce silahla ateş edip kaçarak kayıplara karıştı. Yaşanan bu anlar ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, önceki gün akşam saatlerinde Beylikdüzü Kavaklık Mahallesinde yaşandı. İddiaya göre, akşam saatlerinde motosikletli 2 hırsız bir dükkanın önünde duran motosikleti çalmak istedi. Mahallede tur attıktan sonra motosikleti gözüne kestiren hırsızlar çevrede kimsenin olmaması üzerine harekete geçti. Dükkanda bulunan motosiklet sahibi, motosikletinin başında başkalarının olduğunu görünce dışarıya çıkarak kontrol etmek istediği sırada olanlar oldu. Bu sırada hırsızlık şüphelisi şahıslar motosiklet sahibinin müdahale etme çabasına silahla karşılık vererek kaçtı. Hırsızların ateş ettiğini gören motosiklet sahibi park halindeki bir aracın arkasına saklanarak korunmaya çalıştı.


Yaşanan anlar güvenlik kamerasında
Olay anına ilişkin yaşanan anlar ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, 2 şüphelinin motosiklet olay yerine gelip keşif yapması sonrasında ise motosiklete yaklaşması görülüyor. Görüntülerin devamında ise kasklı şüphelilerin vatandaşın kendisine tepki göstermesiyle silaha davranmaları ve ateş etmeleri yer alıyor.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA