Türkiye'nin en iyi haber sitesi

SAVAŞ AY

Ağrı Dağı eteğinde dünya golfçuları

Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun düşledikleri muhteşem. Ağrı Dağı eteklerine 1500 dönümlük dev bir golf platformu yapmayı düşlüyor başkan. Daha şimdiden Doğubayazıt'ta 18 çukurlu doğal bir zemini hazır etmiş bile.
Yatırımcılar, turizmciler büyük bir ilgi ve merakla izliyor çok da sempatik bakıyorlar bu projeye. Gerçekten hayali bile cihan değer.
Dünya golf ustaları gelmiş, güzel otellere yerleşmiş. Gündüz İshakpaşa Sarayı'nı, Krater gölünü, Gürbulak'ı ziyaret edip, pasajlarda dolaşmış. Öğleden sonra lüks restoranlardan birinde Abdigör köftesi yiyip, akşama doğru sahada sopa sallıyor. Top öyle bir yükseliyor ki kameralar izlerken dünyanın en mistik en romantik dağı Ağrı giriyor görüntüye. Heyyooo!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.