Türkiye'nin en iyi haber sitesi

SAVAŞ AY

Adana'da kilise evler

Aslında bu tür şikâyetler yurdun her tarafından geliyor ama en çok mesaj Adanalı okurlardan. "Her yanımız kilise evlerle doldu" diyorlar. Bazı gençler çoktan din değiştirmiş, Hıristiyan olmuş. Evde anne babalarına, halaları, amcaları, teyzelerine bile propaganda yapıyorlarmış.

İşin uzmanları baksın
"Güpegündüz ve yol ortalarında kiliseye davetiye veriyorlar kimse ilgilenmiyor" diyorlar.
Bu konuda yorum yapmayı işin uzmanlarına bırakmaktan yanayım. Ama suç unsuru sayılacak hale geldiyse buna dur diyecek olanlar çıkacaktır elbet. Geçenlerde sadece Erzurum'da 40 kadar kilise ev olduğunu duymuş, şaşırmıştım. Adana Erzurum'u çoktan sollamış meğer.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.