Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

'Ben de varım' diyebildi

Hazır rakipler puan kaybetmiş, öylesi bir maça çıkıyorsunuz ki, kazanıp hem moralleneceksiniz, hem güveniniz geri gelecek, hem de 'bu işte ben de varım' diyeceksiniz.
İlk hücumunuzda golü bulup, maçtan 1 dakika önce farklı duygular yaşayan ve farklı oyun formatında oynamak isteyen Samet Aybaba ve ekibinin dengesini ve psikolojisini bozuyorsunuz.
Bu dağınıklıktan faydalanıp, ikinciyi buluyorsunuz. Maçı koparmak için artık bir gole ihtiyaç varken, o golü de atıyorsunuz. Ve bu golleri de Fenerbahçe tarihine geçmeyi fazlasıyla hak eden Alex'in ayağından kazanıyorsunuz.
İlk golde, pek alışmadığımız şekilde Fenerbahçe 6 kişiyle hücum bölgesinde yer aldı. Alex, Cristian, Mehmet Topuz ve Stoch ceza sahasındaydı. Asisti de Cristian yaptı.
İlk yarının sonlarına doğru, Samet Aybaba önlem almak için iki değişiklik yaptı. Ardından 44. dakikada net bir gol fırsatı buldu Bucaspor. Hemen ikinci yarının başında net bir pozisyon daha yakaladılar. Ardından da tabii ki golü attılar. Fenerbahçe gibi üst düzey bir takımın, duran topta bir oyuncusunun bile sıçramaması düşündürücü.

GÖKHAN ŞOK ETKİSİ YAPTI
3-1'den sonra Fenerbahçe'ye bir şok lazımdı. Çünkü Bucaspor gelmeye başlamıştı. Fenerbahçe'nin imdadına Gökhan Gönül yetişti. Rakip sol bek Mulemo'yla yaşadığı tartışma, iki takımın elektriklenmesine neden oldu. Ve Fenerbahçe, bu rehavetten kurtulup daha çok mücadele etmeye başladı. Maçı kafada bitirmişken, oyuna yeniden hakim oldu.
Maçın bu bölümünde önce Alex, sonra Dia'yla yüzde yüzlük goller kaçtı. Ardından, ilk yarıda Alex'e attığı muhteşem pasa rağmen yorgun gözüken Niang, rakip savunma oyuncusu Ediz'le yaşadığı tartışma sonrası sahneye çıkmaya başladı. Son 10 dakikada adeta resital yaptı. Olağanüstü bir gol attı. Golün ardından da sonradan giren Semih'e mükemmel bir asist yaptı.
Karşılaşma belki de 3-1 sona erecekken Gökhan Gönül'le Mulemo'nun yaşadığı tartışma sonrasında Fenerbahçe daha gollü ve daha farklı bir galibiyet elde etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA