Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Barcelona ve diğerleri

Önceki gece Barcelona- Real Madrid maçını yerinde takip ettiniz. Sizce bir takım sahada Barcelona'dan neyi daha iyi yapabilir? Ya da daha iyi yapılabilecek bir şey var mı?
Dünyada bu Barcelona gerçeğinden sonra birçok şey değişti futbol anlamında, Buna Avrupa ve Dünya Şampiyonu olan İspanya Milli Takımı'nı da koyabiliriz. Kadrosunda ağırlıklı olarak Barcelonalı futbolcular olduğu için.
Hatırlarsınız bir dönemler "Muhammed Ali Clay ile diğerleri" diye ayırırlardı. Şimdi "Barcelona ve diğerleri" diye ayrıldı. Diğerleri de kendi aralarında "iyi ya da kötü diye" ayrılıyorlar. Barcelona futbolun emrettiğini oynuyor. O kadar ıslak zeminde, isabetli sert pas yapma, oyunun yönünü değiştirme gibi yapılması çok zor şeyleri rahatlıkla yaptılar. Dünyada savunmayla hücum arasındaki mesafeyi en dar tutan takım tartışmasız Barcelona. Amatör ruhla oynayan müthiş profesyonel bir takım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA