Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Konsantrasyon

Avrupa Ligi'nden de elendikten sonra Süper Lig'de iddiası olmayan bir takımın iyi top oynaması zordur. İkinci yarıya kötü başlayan Antalya deplasmanında puana daha çok ihtiyacı olan bir rakip karşısında konsantrasyonunu şu andaki psikolojik durumuna göre yüksek buldum Beşiktaş'ın.
İyi oynamasa da mücadele etmesi siyah- beyazlıların en büyük artısıydı. İlk 6- 7 dakika Quaresma'nın etkili oyunundan sonra devrenin sonuna kadar Antalyaspor ağır bastı. Bu dönemde kaleci Rüştü iki müthiş top çıkardı.
İlk yarının sonunda Bobo'nun kaçırdığı pozisyon dışında çok etkili olamadı siyah-beyazlılar. Bobo gibi bir futbolcu, topla rakip arasına girmesi gerekirken sağa doğru kaçınca yakalandı. İkinci yarıda daha diri gözüken Beşiktaş, karşılığında da iki gol buldu. İlk gol Ekrem Dağ'ın savunma arkasına yaptığı koşu (Fenerbahçe maçında da topsuz gitmişti) ve yine solla vuruşu sonucunda geldi. Ekrem bugün yine müthiş koşular yaptı. Bu gol Antalyaspor'un gardını düşürdü ve konsantrasyonunu bozdu. Ve Guti'nin çok akıllı frikiği karşılaşmayı tamamen bitirdi. Bu arada Antalyaspor'un ciddi olarak kendini yargılaması lazım. İkinci yarının ilk üç maçını içeride kaybettiler.

RÜŞTÜ SİNYALİ VERDİ
Kaleci Rüştü'nün son iki lig maçında gösterdiği performans gelecek için Beşiktaş'ın teknik direktörü Bernd Schuster'e önemli bir sinyaldi. Tecrübeli kalecinin her zaman hazır olduğunu gördük. Özellikle gollerin atıldığı taraftaki yardımcı hakem iyi değildi. İlk yarıda İsmail Köybaşı'nın penaltı pozisyonuna korner verdi. Ekrem'in golü de ofsayttı. Beşiktaş için bu tür maçları oynamak kolay değildi. Fakat üstesinden gelmesini bildiler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA