Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Atan kazanacaktı

Dün akşamki mücadele iki takım için de zor, özellikle Trabzonspor için çok daha zor bir maçtı. Trabzonspor şu an ligde en çok resmi maç oynayan ekip. Avrupa'da Benfica'yla 2, Atletic Bilbao ile 1 ve üzerine üst düzey 3 Şampiyonlar Ligi maçı oynadılar. Ligde de 3-4 gün önceki 2-0'dan 2-2'ye getirmek için uğraşılan Antalyaspor maçı... Diğer tarafta da yeni teknik direktörüyle son iki maçında iki galibiyet alan ve İstanbul'da Galatasaray karşısında inanılmaz bir mücadele ortaya koyan Gaziantepspor.
İki takım da fizik olarak ayakta kalmaya çalıştı. Çalıştılar diyelim çünkü dün oyuncuların maksimum verebilecekleri bu kadardı.

KRİTİK 3 PUAN
Şenol Güneş sakatlıklar ve Şampiyonlar Ligi maçı nedeniyle rotasyona gitmek zorunda kaldı. Trabzonlu oyuncular için Burak Yılmaz olmadan kazanmak anlamlı olacaktı. Bunu da son dakikada da olsa başardılar. Hücum yönünde ikinci yarının başındaki Serkan'ın net pozisyonu dışında fazla etkinlikleri yoktu. Gaziantepspor hücum yapıyor gibi gözükse de net diyebileceğimiz ancak 1,5-2 pozisyonu var.
Dün Gaziantep'te mücadele ve istek vardı ama bireysel beceri eksikti. Bunun bir sebebi de üst üste oynanan maçlar diye düşünebiliriz. Çünkü sonuç değiştirebilecek yetenekteki oyuncular kendilerinden bekleneni veremediler. Dünkü maçın iki takım oyuncuları için de mazereti vardı. Atanın kazanacağı bir maç oynandı. Trabzonspor Halil'in ayağından son dakikada bulduğu golle çok önemli bir deplasmandan 3 puanla ayrıldı.
Hakem Özgür Yankaya'yı da tebrik etmek lazım. 90 dakika boyunca iyi bir maç çıkardı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA