Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRE AKÖZ

Futbolcu ile fahişe

Dün SABAH'ta fahişelerle birlikte olan futbolcuları ele almaya çalıştım. Soru şuydu: Bu delikanlıların peşinde, onlarla yatmaya hazır sürüyle hayran kadın var. Peki niye fahişeleri tercih ediyorlar? Okurlarımız bu tercihin gayet mantıklı olduğunu belirten sürüyle mesaj gönderdi. Okuyalım:

* Hayran kadınlar çoğu zaman başa bela olur. Seviştiniz, bitmez! Tekrar tekrar arar, bu işi ciddi ilişkiye çevirmeye çalışır, kamusal alanda sahiplenme eğilimleri gösterir. Başa bela! Değişiklik ve acil tatmin arayışındaki erkek için fahişelik kurumu, temiz bir seçenektir. Al gülüm, ver gülüm... (Emrah)

* Futbolcuların bu tür kadınları kullanmasını ben onaylıyorum. Gezsinler havalarını atsınlar ama genç ve namuslu Türk kızlarını rahat bıraksınlar. (Özgür T.)

* Fahişelere ödenen paranın asıl amacı kadının seviştikten sonra erkeğe ağırlık vermeden gitmesi içindir. Para almayan hiçbir kadın, kolay kolay seviştikten sonra arkasını dönüp gitmez. Saygılarımla... (Hakkı Y.)

* Bunun sebebi fahişelerin ayakbağı olmamasıdır. Yani yıka ve çık. Saygılar. (Fehim K.)

* Sizin tarif ettiğiniz kadınların yarın öbür gün başını ağrıtmayacağını bilemezler. Böyle bir riske girmektense ihtiyaçlarını ticari yöntemle gideriyorlar. Böyle operasyonlar hariç, akarı kokarı yok. (Göksel G.)

* Kimse başına dert almak istemez. Parasını verirsin ve bir daha görüşmezsin. Fahişeler diğer kızlar gibi magazincilere haber uçurmaz. (Kemal K.)

ŞANTAJ MALZEMESİ...
*
Size ABD'den yazıyorum. Amerika'da da bu durumlarla karşılaşılıyor ve çok tartışılıyor. Örneğin basketbolcü Kobe Bryant... İnanılmaz derecede güzel bir eşi var. Ancak Kobe Bryant da bir fahişe ile arabada seks yaparken yakalandı. Yani bu ünlüler, aslında para karşılığı olmadan, yatağa girdikleri hayran bayanlarda aradıklarını bulamıyor. Bilinçaltlarında yatan fantezilerini ancak fahişelerle yaşıyorlar. (Adil C.)

* Bu devirde insanlar arasındaki güven azaldı. Yani kadının amacının sadece seks olup olmadığını anlamaları zor. Yani bunu bir şantaj malzemesi olarak kullanabilir. Son zamanlarda birçok ünlünün başı gizli kameralar yüzünden derde girdi. Parayla seks yapmak ise bu riskleri ortadan kaldırmıyor ama azaltıyor. Ayrıca pazarlık yaptıkları aracılar futbolculara başlarının ağrımayacağını garanti ediyor. (Alper M.) KISSADAN HİSSE: Birçok kişi futbolcu-fahişe ilişkisini gayet mantıklı ve güvenli bir tercih olarak görüyor. Emniyet güçleri istedikleri kadar uğraşsın, kamuoyu desteğine sahip olan ve 'Dünyanın en eski mesleği' denilen fahişeliğin biteceği yok!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA