Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Aman Hande duymasın!

Ocak ayında altı aylığına New York'a giden, sevgilisi Philippe Amram'ın kirasını ödediği Gramercy Park yakınındaki evinde oturan Hande Ataizi, sinema eğitimi ve İngilizce dersleri alıyor. New York sosyetesi ile davetlere katılan ve The New York Times gazetesinde bile fotoğrafı yayımlanan Hande'nin keyfi oldukça yerindeymiş! Umarım şimdi yazacaklarım Hande'nin keyfini kaçırmaz! Çünkü sık sık Hande'yi New York Manhattan'daki aşk yuvalarında ziyaret eden sevgilisi Philippe Amram'ı geçenlerde Lucca'da gördüm; yanında da 'Yaprak Dökümü'nün 'Ceyda'sı Başak Sayan vardı!

BU İLK DEĞİLMİŞ!
Yan yana gördüğüm herkese sevgili yakıştırması yapmayı sevenlerden değilim ama bir arkadaşım onları daha önce de gördüğünü söyleyince içime bir kurt düştü! Bu arada Amram ile Sayan belki de çok iyi arkadaş olabilirler! Ama özellikle bu piyasada dedikodu kazanlarını kaynatmaya meraklı birçok insan olduğu için, bence biraz daha dikkatli olmalılar. Sözde arkadaş kuşlar, anında Hande'ye haber uçurabilir. Gurbetteki Hande'nin halini gözünüzün önüne bir getirsenize! Hande, sonra pılıyı pırtıyı toplayıp, istikbalini de hiçe sayıp, sevgilisi elden gitmesin diye Türkiye'ye kendini ışınlamasın!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA