Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Elitler 2014’e böyle girdi

Elitler, yeni yılı her yıl olduğu gibi yine İstanbul'daki partilerde ve Uludağ'da karşılarken, en görkemli yılbaşı partisi ise Hilton İstanbul'da gerçekleşti. 'Beyaz cennet'teki kutlamalar ise çok renkliydi... İşte İstanbul ve Uludağ'da yeni yıla giren elitlerin renkli kareleri ve kutlamaların detayları...

Hilton İstanbul

EN GÖRKEMLİ PARTİ HİLTON'DAYDI
Bu yılbaşına, Hilton İstanbul'daki parti damga vurdu. Partinin ev sahibi, Esas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emine Kamışlı'ydı. Emine Hanım; hem yılbaşını, hem de eşi Erhan Kamışlı'nın doğum gününü kutlamak için dostlarını çağırdığı muhteşem bir parti hazırlamıştı. İş ve cemiyet hayatının en seçkin isimlerini bir araya getiren partide, adeta şıklık yarışı yaşandı. Daha önce eşi için bu çapta bir kutlama yapmayan Emine Hanım'ın bu yılbaşı ve doğum günü partisine niye bu kadar özendiğini de öğrendim. Meğer 1 Ocak 1964 doğumlu olan Erhan Kamışlı, 50'nci yaşına adım atıyormuş da ondan Emine Hanım bu kadar özenmiş.

Park Şamdan

BİR YILBAŞI KLASİĞİ
Orta yaş ve üstü elitlerin vazgeçilmez yılbaşı mekanı olan Park Şamdan'da gelenek yine değişmedi. Ancak bu yılbaşında Park Şamdan'ın müdavimlerinin arasına nispeten genç isimler de karışmıştı. Örneğin şimdiye kadar Park Şamdan'da hiç görmediğim Mustafa-Emina Sandal çifti, yılbaşını kutlamak için oradaydı. Üstelik mekanın cemiyet hayatından müdavimleriyle gayet iyi kaynaşan şarkıcı çift, gecenin en çok eğlenenleri arasındaydı.

Les Ottomans
Ahu Aysal; torunları, kızları ve damatları ile yeni yıla oteli Les Ottomans'daki yılbaşı partisinde girdi.

Uludağ
Uludağ'da yeni yıla girenler arasında; Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu da vardı. Ali Bey; eşi Semra Hanım, oğlu Alican ve kızı Sena Ağaoğlu ile birlikte 2014'e 'merhaba' dedi.

'BEYAZ CENNET'TE RENKLİ PARTİLER
Elitlerin yılbaşı kutlamasındaki değişmez adreslerinden biri de Uludağ'dır. 'Beyaz cennet' olarak bilinen Uludağ, bu yılbaşında da yine birçok ünlü ismi ağırladı. 2014'e girmek için Uludağ'a giden elitlerin tercihi; Alkoçlar Chalet ve Alkoçlar Zone, Ağaoğlu My Mountain, Grand Yazıcı, Monte Baia ve Büyük Otel oldu. Bu otellerin balo salonlarında ve sosyal tesislerinde buluşan ünlü isimler çok eğlenceli ve renkli partilerle yeni yılı karşıladı.

Alkoçlar Chalet'de artık gelenek haline gelen nar patlatma, bu yıl da gerçekleşti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA