Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Bu kez kız geliyor

Türkiye'nin 52'nci zengini Yalçın Sabancı'ya ilk torun mutluluğunu yaşatan büyük gelini Pınar Sabancı'nın ikinci bebeğine hamile olduğunu ilk bu köşede okumuştunuz. 22 Mart 2014'de dünyaya gelen oğullarına dedesinin ismini veren yaklaşık sekiz aylık hamile Pınar Hanım, uzun süre bebeğinin cinsiyetini saklamıştı! Sonunda, bir kızının olacağını Instagram'dan ifşa etti. Bu kez kız babası olacağı için çok sevindiğini duyduğum İlhan Sabancı'nın da mutluluktan ayakları yere basmıyormuş. Umarım Pınar Hanım da, kızları da sağlıkla kurtulur. Bu arada Yalçın-Neslihan Sabancı çiftine ilk kız torun mutluluğunu ise, 4 Eylül'de evlenen ve bebek için ellerini çabuk tutan küçük oğulları Emirhan Bey ile gelinleri Melis Hanım yaşatmaya hazırlanıyor. Çiftin kızları, bugün-yarın dünyaya gelecek.

1.5 AY ARALAYLA İKİ KIZ TORUN
700 milyon dolarlık serveti ile Forbes'ın bu yılki 'En Zengin 100 Türk' listesinde 52'nci sırada yer alan ve kendi adını taşıyan bir erkek torunu olan Yalçın Bey, yaklaşık 1.5 ay arayla da iki kız torunu mutluluğu yaşayacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA