Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İstanbul’da nikah Mikonos’ta düğün

Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko'nun Bettina Machler ile evliliğinden olan kızı Pia Hakko, yuvadan uçmaya hazırlanıyor. Dört yıllık flörtün ardından Aralık 2014'te aile arasındaki bir törenle nişanlanan Pia Hakko ile Kerim Yeşil, 31 Ağustos'ta mutlu ilişkilerini resmiyete dökecek. Çiftin nikah töreni, İstanbul Beyoğlu'ndaki Neve Şalom Sinagogu'nda gerçekleşecek.

DÜĞÜN ORGANİZASYONU ANNEYE EMANET
Mutlulukları dillerden düşmeyen aşıklar, nikahlarını İstanbul'da kıyıp düğün törenlerini ise Komşu'nun çılgın adası Mikonos'ta yapacak. Bu arada anne ve babası Türkiye'nin en önemli düğünlerine imza atan iki farklı şirketin sahibi olan Pia ile müstakbel eşi Kerim'in düğün organizasyonunu kimin üstleneceği hep merak konusu olmuştu. Herkesin bu merakını gidereyim:
Mikonos'un en ünlü plajlarından biri olan Scorpios'ta, 3 Eylül'de gerçekleşecek olan düğün töreni, anne Bettina Machler'e emanet edildi. Sadece ailelerin ve çiftin yakın arkadaşlarının katılacağı plaj düğününün, adada büywük ses getireceğinden şüphem yok. Umarım bir ömür mutlu olurlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA