Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Doğum için gittikleri ABD’de mahsur kaldılar

Türkiye Jokey Kulübü'nün ve Galatasaray'ın eski yöneticisi iş insanı Osman Hattat, 61 yaşında üçüncü kez baba oldu! Evet, yanlış okumadınız… Gençliğinde de hızlı bir çapkın olan; Hülya Avşar ile nişanlanıp evliliğin eşiğinden dönen Osman Hattat, yasak aşkı Gizem Burak uğruna, önceki yıl 25 yıllık eşi, iki çocuğunun annesi Yeşim Hattat'tan boşanmıştı. Etiler'de bin metrekare villa, Ankara'da bir daire, 100 bin dolar nakit ile aylık 3 bin dolar nafaka karşılığında boşanan Osman Bey ile sevgilisi Gizem Hanım'ın geçen ay bir kızları olmuş. Gizem Hanım, nikahsız çocuğunu Miami'de dünyaya getirmiş.

DİKEN ÜSTÜNDELER
Bu arada 'Yaşlı Babalar Ligi'nde ilk beşe giren Osman Hattat ile sevgilisi Gizem Hanım ve yeni dünyaya gelen kızının halen ABD'de olduklarını öğendim! Osman Bey, doğum için sevgilisini Miami'ye yollamış. Doğum yaklaşınca kendisi de gitmiş. Ancak dünyayı kasıp kavuran koronavirüs illeti yüzünden uçuşlar durdurulunca Miami'de mahsur kalmışlar. Bu virüs yüzünden dünyada en fazla (son verilere göre 37.079) ölümün olduğu Amerika'da mahsur kalmaktan dolayı çok kaygılılarmış. Osman Bey ve sevgilisi, çocuklarının ABD vatandaşı olması uğruna, doğum için Miami'ye gittikleri için bin pişman olmuşlardır sanırım. Şimdi dört gözle uçuşların başlamasını ve ülkelerine dönmeyi bekliyorlarmış.

3 aylık
kızını da modaya uydurdu
Koronavirüs illeti yüzünden eve kapanan ve canı sıkılanların yastıktan elbise yapıp fotoğraflarını çektikleri &quarantinepillowchalange akımı, ortalığı kasıp kavuruyor! Bizden de Dila Tarkan'dan Eda Taşpınar'a, Enis Arıkan'dan Şeyma Subaşı'na pek çok ünlünün takipçisi olduğu bu akıma, henüz 3 aylık olan Eliza Kosif de uydu! Daha doğrusu anne Evelize Kosif, kızı Eliza ile bu akıma katılan isimler arasında yer aldı. Minik Eliza'nın yastıklı fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Evelize Hanım'ın paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni aldı.

Sanattaki eksiğini kapattı!

Kardeşi Şirin Yalçın ile Aralık Derneği'ni kuran, cemiyet hayatının sanatsever isimleri arasında yer alan Elif Dürüst, evdeki karantina günlerini de sanatsal aktivitelerle geçiriyor. Hafta sonu güneşli havayı fırsat bilen Elif Hanım, kızı Yasemin Germiyanlıgil ve yeğeni Ayşe Yalçın ile bahçede ahşap boyama yaptı. Hem güneşli havanın tadını çıkardılar, hem de bahçe sandalyesini rengarenk boyadılar. Elif Hanım sandalyeyi boyarken çekilen karesini, "Sanatta eksik olduğum şeyi bacaklarla telafi ediyorum..." şeklinde esprili bir notla paylaştı.

Düşünceli evlat

Özcan Deniz, Mart 2018'de evlendiği Feyza Aktan'dan 15 ay sonra boşanmış, Zekeriyaköy'deki evinden ayrılıp yan sitede bir villa kiralamıştı. Duydum ki Özcan Deniz; evlendikleri dönemde, doğacak oğlu Kuzey'e yardımcı olması için aynı sitede ev kiraladığı annesi Kadriye Hanım'ı da yanına almış! Sebebi ise, annesinin sağlığı için kaygılanmasıymış. Annesiyle yaşayan kız kardeşinin, gideninin geleninin çok olmasından şikayet eden Özcan Deniz, annesini kendi evine taşımış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA