Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

13 yıllık evlilik resmen bitiyor!

Dün de yazdığım gibi; ülkemizde boşanma rekoru kırılan 2019 yılını gerçekten mumla arayacağız gibi gözüküyor! Çünkü ardı ardına gelen mutsuz evlilik ve boşanma haberleri maalesef hız kesmeden devam ediyor! İşte yine herkesi şoke edecek bir boşanma haberi daha… Boşanma haberinin bu seferki kahramanları; eski bakan, ünlü iş insanı Cavit Çağlar'ın kızı Yasemin Kaya ile Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kaya. Doğrusu; 13 yıldır aynı yastığı baş koyan çiftin evliliğinin üzerinde bir süredir kara bulutlar dolaştığına dair duyumlar almış ama hiç inanmamıştım. Maalesef doğruymuş…

AYNI EVDE AYRI ODALARDA
İki çocuklarının hatırına evliliklerini kurtarmalarını temenni etsem de, çifte yakın kaynaklar, artık o eski mutlu günlerine dönmelerinin ihtimali bile olmadığı konusunda hemfikir! Hatta halen aynı evde, ayrı odalarda yaşayan çiftin, Covid-19 nedeniyle kapalı olan adliyeler açılır açılmaz, boşanmak için mahkemeye başvuracaklarını söylüyorlar. Bu arada mal paylaşımı konusunda da ciddi sıkıntılar varmış! Bu saatten sonra belki evliliklerini kurtaramazlar ama en azından iki çocuklarının hatırına umarım kavga gürültü etmeden anlaşarak boşanmayı başarabilirler.

DEDİKODULARA İNANMAYIN!
Derin Mermerci ile Cem Aydın'ın boşanmak için mahkemeye başvurduklarını da, Mermerci'nin, Murat Aslan ile yasak aşk yaşadığını da tüm Türkiye benden öğrenmişti. Derin Mermerci'nin Cem Aydın ile 7 yıllık evliliği Aralık başında bitse de, aşıklar ilişkilerini halen kapalı kapılar ardında sürdürmeyi tercih ediyor. Bu arada ortalarda çiftin ilişkisinin bittiğine dair haberler konuşuluyor ama inanmayın! Karantina günlerinde biten pek çok aşka inat, onlarınki mutlumesut devam ediyor. Bakalım ne zaman birlikte insan içine karışacaklar, bekleyip göreceğiz…

Sosyal medyada tanıtıma başladı

Markası Chez-Bo ile adından söz ettiren Şebnem Çapa, her sezon başında yeni cicilerini tanıtmak için Çukurcuma'daki butiğinde davet verirdi. Ancak Covid-19 nedeniyle geleneksel hale getirdiği davetini bu sezon yapamadı. "2020 yaz sezonu için hazırladığım koleksiyonumu tanıtmak kısmet olmadı" diyen Çapa, yeni sezon cicilerini, kendisi giyerek sosyal medya hebasından göstermeye başladı. Güzel kızı Ceylan Çapa da, annesi için gönüllü mankenlik yapıyor. Like'lara bakılırsa Çapa'nın yeni koleksiyonu da yine kapışılacak gibi gözüküyor.

YENİ YAŞA
SÜRPRİZ PARTİ
Karantina dönemini Los Angeles'ta geçiren Günsel Ülkü, yeni yaşını orada arkadaşlarının sürpriz organizasyonuyla kutladı. İş insanı Barış Demirok ve eşinin Beverly Hills'teki malikanelerinin bahçesindeki kutlamada, Los Angeles'ta yaşayan Türklerden ünlü isimler de varmış. Covid-19 nedeniyle Kaliforniya eyalet kuralları gereği 10 kişi ile sınırlı olan davete, konuklar maskeleriyle ve sosyal mesafeye uyarak katılmışlar. Maskeler sadece fotoğraf çekilirken çıkarılmış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA