Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Covid-19 onu da buldu

Sosyetenin en gözde kadınlarından biri olan Elif Dürüst de, koronavirüsün pençesine düştü. Son bir haftadır yeniden artış gösteren bu illet virüs, şimdiye kadar kendisini korumayı başaran Elif Hanım'ı da sonunda yakalamış. "Geçmiş olsun" demek için aradığım Elif Hanım, hastalığı nispeten hafif atlattığını söyledi. Sadece bir gün hastanede yattığını söyleyen ve önceki gün bir haftayı geride bıraktığını belirten Elif Hanım'ın sesi gayet iyi geliyordu. Sağlık Bakanlığı'nın verdiği Covid-19 ilaçlarını kullanmış ve ayrıca bağışıklığı destekleyen vitaminler alıp beslenmesine de çok dikkat etmiş. Artık iyi olmasına rağmen bir hafta daha karantinada kalacağını söyleyen Elif Hanım'a geçmiş olsun diyor ve bu illetle boğuşan tüm hastalara da acil şifalar diliyorum.

SESSİZ VE GRİ BİR PAYLAŞIM!

Sanatın üretim sürecinin içinde olmayı seçen Melisa Tapan, dünyanın farklı yerlerinden farklı sanat dallarından sanatçıları kabul eden Gate 27 adındaki yaratıcı sanat merkezini kurmuştu. Başarılı işlere imza atsa da, içinde bulunduğumuz süreç nedeniyle istediklerini tam anlamıyla hayata geçiremeyen Melisa Tapan da, herkes gibi pandemiden bunalanlardan. Evden pek çıkmayan ve işlerini bile evden yürüten Tapan, köpeğiyle yatağında çekilen karesini "Her gün pazar gibi, sessiz ve gri..." notuyla paylaştı. Bu paylaşımı bile Melisa Tapan'ın pandemiden ne kadar çok bunaldığını gösteriyor.


Babalık çok yakışmış

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Emre Kütük ile 'Ayvalık'ın zeytinyağı prensesi' olarak anılan Ece Kamçılı, Eylül 2017'de iki gün iki gece süren bir düğünle vuslata ermişti. Çift, 2019 sonunda da mutlu evliliklerini kızları Mercan ile süslemişti. Çiftin yakınlarından, Emre Bey'in örnek bir baba olduğunu, kızı Mercan'ı yere göğe sığdıramadığını duyuyordum, doğruymuş. Henüz bir yaşını doldurmadan Kasım ayında annesi Ece Hanım'ın kucağında ilk zeytin hasadına çıkan Mercan, önceki gün de baba kucağında ilk pozunu verdi! Kızına düşkünlüğü her halinden belli olan Emre Bey'e babalık çok yakışmış doğrusu…

,

Kankalar dağda buluştu

1996 Türkiye Güzeli Pınar Pınar Tezcan Özçapkın ile podyumlarda fırtına gibi esen Öykü Osma Karadeniz'in o dönem temelleri atılan dostlukları baki kaldı. Evlendiler, çoluk çocuğa karıştılar ama irtibatı hiç koparmadılar. Eşleri Kerem Özçapkın ile İlhan Karadeniz de çok iyi anlaştığı için sık sık bir araya geliyorlar. Kankalar ve eşleri geçen hafta sonu da birlikte dağa çıktı! Sömestir tatili olduğu için çocuklarını da alıp Palandöken'e tatile giden Özçapkın ve Karadeniz çifti hem kayak yaptı hem de bir arada olmanın keyfini çıkardı.

Detoksa yasak yok!

Eski İngiliz gelinimiz Caroline Stanbury ile 18 yaş küçük İspanyol futbolcu sevgilisi Sergio Carrallo, topu topu yedi aydır flört ediyor ama neredeyse dünyada ayak basmadık yer bırakmadılar! Stanbury, geçen ay Himalayalar'da evlilik teklif aldığı sevgilisiyle, şimdi de bizim sosyetik isimlerin de tercihi olan Avusturya'daki detoks merkezi Vivamayr'da soluğu aldı. Bu arada pandemide kilo alanlara bir müjdem var! Seyahat yasakları olmasına rağmen Vivamayr, sağlık kliniği olarak geçtiği için yasaklardan muaf. Vizeniz varsa Avusturya'ya gidip fazlalıklarınızdan kurtulup gelebilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA