Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sosyetede şeyh sevgili trend oldu

2005 yılında bu köşede 'Zengin kısmet bulma rehberi' başlığıyla bir yazı yazmış; iyi bir nasip hayaliyle yanıp tutuşan kızlara ve erkeklere altın değerinde tüyolar vermiştim! Önceki gün bir arkadaşım arayıp listemi güncelledi! Artık bizim cemiyetin insanları, zengin koca bulmak için Dubai ve Katar'daki düğünlere katılıyormuş meğer! "Zengin koca arayan kızların gözü artık Arap erkeklerinde. Şeyh bulma derdine düşüp düğün düğün gezenler var" dedi. Şeyh bulma derdine düşüp düğün düğün gezenler var" dedi.

Artık kim üstüne alınır bilemem ama birkaç arkadaşımla daha konuşunca cidden bu durumun sosyetede yükselen bir trend olduğunu öğrendim! Bu arada Şeyma Subaşı'nın yaşadığı aşk da bu trende tavan yaptırmış. Birçok kız, Suudi Arabistanlı bir şeyhin oğlu olan Mohammed Al Saloussi'nin gönlünü çalan Şeyma Subaşı gibi bir kısmet bulmanın derdine düşmüş. Şeyma, boşuna trendsetter olduğunu iddia etmiyor!

Bu trendin takipçilerinden biri de makyözlükten influencer'lığa uzanan öyküsüyle dikkat çeken Ezgi Fındık. O da, sevgilisi Seif El Attal'ı Dubai'de bulmuş. Bakalım listeye daha kimler eklenecek!

DOĞUM GÜNÜNDE ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Sevgililer Günü'nün kutlandığı 14 Şubat'ta dünyaya gelen Ömer-Arzu Sabancı çiftinin ortanca oğulları Hakan Sabancı, önceki gün 30 yaşına bastı. Gitmekten çok keyif aldıkları Las Vegas'ın en iyi otellerinden Wynn'n binası ve rulet şeklinde yapılmış pastasını ailesiyle üfleyen Hakan Sabancı, anne-babasından çok anlamlı bir hediye aldı. Sabancı çifti, dezavantajlı bölgelerde yaşayan 7-13 yaş arası çocukların yeteneklerini keşfetmelerini ve geliştirmelerini amaçlayan SosyalBen Vakfı'nın destekçisi olan oğulları için, Erzurum Pasinler Ardıçlı Köyü'ndeki ilköğretim okuluna Hakan Sabancı Açık Hava Spor Alanı'nı inşa ettirdiler. Hakan Sabancı'nın doğum gününü kutlarken ailesini de tebrik ediyorum. İnşallah herkese örnek olurlar.

SÜRPRİZ YAPABİLİRLER!

Üçüncü eşi oyuncu İlker İnanoğlu'ndan 2017'de boşanan Zeynep Mutlu, iki yıllık aşk orucunu Mimar Tolga Vurgun ile bozmuştu. Çok sakin ve iyi kalpli bir insanla birlikte olduğunu söyleyen Zeynep Hanım'a ilişkisinin altıncı ayında, evlenmeyi düşünüp düşünmediğini sormuştum. "Çocuklu olunca evlilik konusunda çok dikkat etmek gerekiyor. Tolga'nın da iki çocuğu var ve evlenmeyi düşünmüyoruz" cevabını vermişti. Ancak yakın çevrelerinden duyduğuma göre, galiba fikir değiştirmişler! Mutlulukları parmakla gösterilen çiftin, evlilik konusunda yaza bir sürpriz yapabileceği konuşuluyor.

SEVGİLİLER GÜNÜ'NÜ ZİRVEDE KUTLADILAR

Merhum Mehmet Sabancı'nın başarılı bir DJ olan oğlu Faruk Sabancı ile aynı zamanda tescilli bir güzel olan spiker Dilay Korkmaz, yazın flört etmeye başlamıştı. Ancak çiftin altı aydır mutlu-mesut devam eden ilişkisinin geçen ay kıskançlığa kurban gittiği ve ayrıldıkları yazılmıştı! Herkesin birbirine çok yakıştırdığı çift, Sevgililer Günü'nde Kartalkaya'da ortaya çıktı. Ya çıkan ayrıldıkları haberi yalandı ya da çok kısa bir sürede sorunlarını çözdüler! Çünkü gayet mutlu ve mesut gözüküyorlardı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA