Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Kızına şiddet uygulamış

Ünlü manken Tülin Şahin, annelik hayalini önceki yıl gerçekleştirdi ancak keyfini çıkaramıyor! Çünkü kızının babası Portekizli iş insanı Pedro de Noronha buna izin vermiyor! "Tülin Şahin, bana kızımı göstermiyor" diyerek dava açan ve her ayın ilk 7 günü kızını görme izni alan Pedro de Noronha'nın önceki akşam İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındığını öğrendim! Hem de neden biliyor musunuz? 1.5 yaşındaki kızına şiddet uygulamaktan!

Tülin Şahin, önceki hafta Pedro de Noronha'nın, kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla savcılığa başvurmuş. Türkiye'de bir ikametgah adresi olmadığı için bulunamayan Noronha, Lizbon dönüşü İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alınmış. Birkaç saatlik sorgudan sonra serbest bırakılmış. Tülin Şahin, kızını babasına göstermemekte haklıymış demek ki…

GELENEKSEL KONSER ERTELENDİ
Türk pop müziğinin usta ismi Kenan Doğulu, artık gelenekselleşen Caresse Bodrum konserini bu Pazar akşamı gerçekleştirecekti. Ancak konser vereceği otelin sahibi Büyükhanlı Grup Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Büyükhanlı ve Kenan Doğulu konseri erteleme kararı almış.

Çünkü Bodrum'da orman yangınları devam ederken konser yapmayı uygun görmemişler. Büyükhanlı ve yakın arkadaşı olan ünlü popçu "Ken on the Beach" adlı geleneksel konseri, 20 Ağustos'a ertelemiş.

KUPADAN SONRA ÇOCUKLARI DA İKİLEDİ
Euroleague ve Türkiye şampiyonluğunu kazanarak sezonu çifte kupayla kapatan Anadolu Efes'in kaptanı Doğuş Balbay, şimdi de ikinci kez baba olmanın mutluluğunu yaşıyor. Amerika'da üniversitede öğrenim görürken tanıştığı ve Temmuz 2017'de Teksas'ta evlendiği eşi Erica Balbay, Maslak Acıbadem Hastanesi'nde nur topu gibi bir kız dünyaya getirdi.

Mila adını verdikleri kızlarının da, anne Erica Hanım'ın da sağlık durumu gayet iyi. İki yaşındaki oğulları Austin ile maaile bu pozu veren Balbay Ailesi'nin mutlukları daim olur umarım.

BODRUM'DA YENİ BİR SERGİ
Bu yaz Bodrum'da iki farklı noktada sanatı tatilcilerin ayağına götüren Murat Pilevneli, Mandarin Oriental'de bu kez Efsun Erkılıç'ın eserlerini sanat tutkunları ile buluşturdu.

Efsun Erkılıç'ın ilk kişisel sergisi olması özelliğini de taşıyan Renklerin Tefekkürü başlıklı sergi, ritüel ve rastlantının müzakeresini, renklerin kontrollü infilakı üzerinden temsil eden eserlerden oluşuyor. Dün açılan ve 26 Ağustos'a kadar ziyaret edilebilecek sergiyi kaçırmayın derim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA