Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Gerçek aşk sinemada: 'Aşk sana benzer'

Günümüzde aşk hikayesi yazmak hiç kolay değil; en zoru ise inandırıcılığı elden bırakmadan, klişelerden uzak bir hikaye yaratmak. Her yıl sayısız aşk filmi vizyona giriyor. Hayal ettiğimiz aşklarla beyaz perdede karşımıza çıkan aşkları kıyasladığımızda ise, çoğu zaman hayal kırıklığıyla ayrılıyoruz sinemadan. Bu hafta vizyona giren filmler arasında; bize özlediğimiz ve günümüz dünyasında eksikliğini fazlasıyla hissettiğimiz gerçek aşkları hatırlatan, iddialı bir film var: Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in başrollerini paylaştığı 'Aşk Sana Benzer' gerek oyuncuları, gerekse inandırıcılıktan ödün vermeyen senaryosuyla oldukça ses getirecek.
İyi senaryo iyi müzikle birleştiğinde, hepimizin bildiği nostaljik şarkılar bile dillerden düşmeyen şarkılara dönüşebiliyor. 'Aşk Sana Benzer'; Edip Akbayram'ın meşhur şarkısı 'Hasretinle Yandı Gönlüm'e yer vererek müzik seçimiyle de öne çıkıyor.
Masal tadında, duygu yüklü bir aşk filmi seyretmek isteyenler kaçırmasın.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA