Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Hande'nin karaokeli doğum günü partisi!

"Bu seferki farklı bir konsept; karaoke yapacağız, sesini aç da gel" diyor Hande. Çiğ yumurta yutup balı kaşıklayıp gidiyorum partiye… Neredeydi bu Fancy? Levent'in ara sokaklarında kayboluyoruz.
Bir dönem Levent kulüplerinde eğlenen benden eser kalmamış. Unutmuşum buraları.
Araya araya mekanı buluyoruz. Karaokenin başında sanatçı kontenjanından Hakan Altun ve Fatih Ürek var. Bir ara mekanın ortasında göbek atan bir zenne gözüme takılıyor. "Hayırdır?" dememle dansçının gecenin sürprizi olduğunu öğreniyorum, hem de ne sürpriz! Yakışıklı gencimiz, Hande'nin yakın arkadaşı. Zennelikle uzaktan yakından alakası yok; o gece Hande'ye sürpriz yapmak istemiş sadece. İddialı bir sürpriz!
Sorarım size; yakın arkadaşınız için böyle bir çılgınlık yapar mıydınız?
Hande dev pastasını kesmeden kendimi sahil hattının en canlısı, en hiper mekanı Desibel'de buluyorum; ama sadece beş dakikalığına. Kapıdan göz ucuyla mekanı süzüyorum.
Sahnedeki Kibariye'ye gözüm takılıyor ve içerideki ertesi sabah işe gitmeyecekmişçesine eğlenenlere… Kiboş'un dilinde 'Sil baştan başlamak lazım bazen…' Bu şarkı belli ki bir uyarı; Mert bu geceyi sıfırla ve evine git diyorum kendi kendime…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA