Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Şehir dedikodularına hazır mısınız?

Tomtom Sokak dedikodusu: Şimdilik spekülasyon olarak biz gezginlerin kulağında; çok da hoşumuza gitti. Magazin hep ünlülerle yapılmaz ya... Venedik sarayına, yani bugünkü İtalyan Konsolosluğu'na komşu olan Tomtom Kaptan Sokak'ta yer alan tarihi binalar yeniden uyanıyor, projelendiriliyor; uzun zamandır hazırlık aşamasında. Proje, etraftaki gayrimenkul yatırımcılarının da gözlerini büyülemiş, emlak piyasasında sayısız dedikodu üretilmesine sebep olmuş durumda. Karaköy ve Galata'ya birkaç adım mesafede bulunan binaların kapısından terasına kadar her yerine kısmet çıkmış. Kendilerini 'nu people' olarak tanımlayan, yeme içme sektöründe nam salmış olan Muzaffer Yıldırım ile Menderes Utku, bu projede yeni bir mekan yaratacaklarmış. Kendilerini Bebeköy Backyard, Karaköy Unter ve Nu Pera'dan bilirsiniz. Bir diğer sürpriz isim ise bölgenin popüler mekan yaratıcılarından Aliye Turagay. Kendisi, son yıllarda Etiler'de açtığı Fenix'ten dolayı semtten uzaklaştı ama bu proje içerisinde mekan yaratacakmış. Tarafların konuyla ilgili son kararlarını bilmiyoruz; ya bunlar bir söylentiden ibaret ya da düşünme aşamasında. Ama bölgeye bu isimler yakışır! Sonunda da kimlere nasip olur bilinmez. Yeme-içme dünyasının son dakika kararlarına alışığız ne de olsa. Bekleyelim; bana kalırsa her iki taraf da bu çevreye iyi gelebilir.

Lucca'nın Bahadır'ı artık Soho House'da: Bahadır Gürceer'i, İstanbul gezginleri tanır. Lucca'nın açıldığı günden bugüne demirbaşlarındandır. Bugünlerde Lucca'ya gidenlerin gözü onu arıyor; nerede diye. Söyleyeyim;: Mart'ın ikinci haftası Tepebaşı'nda açılması planlanan Soho House'un yöneticisi oldu. Üzücü haber şu: Elimizi kolumuzu sallayarak Bahadır'ı görmeye gidemiyoruz çünkü burası üyelik sistemi ile hizmet veren bir kulüp. Bahadır buradaki sistemin en önemli dişlilerinden biri. Yakında kendisinin yurt dışındaki diğer Soho House'lara transfer olduğunu duyarsanız şaşırmayın?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA