Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Çiçek desenlerinin peşimizi bırakmaya niyeti yok!

İlkbaharda floral desenler giymeye başladık; yaz, sonbahar derken üzerimizden hiç çıkarmadık. Sonunda kış mevsimine geldik; 'Yine mi çiçek?' demeyin çünkü evet, yine çiçek! Hem lüks, hem de ulaşılabilir fiyatlı markaların 2017-18 sonbahar/kış koleksiyonlarında sıkça rastladığımız çiçek desenleri, kış ayları boyunca vazgeçilmezimiz olacak. Hatta önümüzdeki yaz bu desenden vazgeçseniz de, o peşinizi bırakmayacak!

ÇANTADAN AYAKKABIYA HER YERDE
İlkbahar ve yaz aylarında giydiğimiz canlı tonlardaki floral desenleri kış aylarında giymek istemeyebiliriz ama durun, zaten kış koleksiyonlarında daha çok pastel renkler ve koyu tonları görüyoruz. Yani aslında romantizmi biraz karamsarlaştırıp melankolik bir hale bürünüyoruz. Çiçekli kıyafetlerinizi kadifeler, deriler, tül ve tüy detaylarla, trikolarla harmanlamaktan çekinmeyin. Bu desen, seçtiğiniz materyale göre sizi şekillendirecek. Bazı kombinlerde ulaşılmaz bir lüks içindeymiş gibi görünecek, bazılarında ise romantik bir serseri gibi hissedeceksiniz. Kumaşın türü de önemli tabii... Çiçek desenli bir süprem ya da interlok dokulu kumaşlar, deri detaylarla kombinlendiğinde iyi bir uyum sağlar. Hatta iki iplik ve üç iplik gibi daha kalın kumaşların üzerindeki çiçek desenleriyle deri kombinasyonu da iyi duracaktır. Bu sezon çiçek desenleri, yalnızca kıyafetler üzerinde kendisini göstermiyor. Çantalar, çizmeler ve botlar dahil; aklınıza gelebilecek her parçada bu desenleri görebilirsiniz. Görünen o ki; çiçek desenleri daha uzun süre moda listesinden düşmeyecek ve çok severek giymeye devam edeceğiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA